Γεια σε όλους και σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο. Για όλους εσάς που  επί του παρόντος ασχολείστε με την διακόσμηση του διαμερίσματος σας έχουμε κάποιες φωτογραφίες φόρο τιμής στον ασυνήθιστο σχεδιασμό. Απολαύστε το και μην ξεχάσετε να αφήσετε τις απόψεις σας στα σχόλια παρακάτω. Για  ξεκίνημα εδώ είναι μια κουζίνα που ακτινοβολεί τόσο πολλή ενέργεια, που είναι αδύνατο  να παραμείνει αδιάφορη στον σχεδιασμό της. Παφλασμός χρωμάτων σε αντίθεση με τους λευκούς και γκρι τοίχους. Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, το συνολικό αποτέλεσμα είναι δυναμικό και εντυπωσιακό.
Θέλετε να προσθέσετε μια αφή της τρέλα για τραπεζαρία σας; Εδώ είναι ένας τρόπος για να το πετύχετε … Αυτό το μοναδικό τραπέζι δαπό καθαρό, ξύλο όπως και τα πάντα γύρω σε τροχία ασυνήθιστου. Το κρεμαστό φωτιστικό, τα πόδια του τραπεζιού και το κόκκινο των καρεκλών δίνουν μια διασκεδαστική και  ασυνήθιστη ατμόσφαιρα.

Έχετε ένα τζάκι που δεν είναι πλέον λειτουργικό και δεν ξέρετε πως να το συνδυάσετε; Ένα όμορφο δωμάτιο με παραδοσιακά στοιχεία θα μπορούσε να είναι η απάντηση. Αυτό το εσωτερικό στην παρακάτω εικόνα είναι τόσο μαγευτικό και γοητευτικό, δεν συμφωνείτε;

Εάν το προηγούμενο τραπέζι που είδαμε είναι πολύ εκκεντρικό για τα γούστα σας, εδώ είναι ένα που θα έκκληση την νηφάλια πλευρά σας. Σκυρόδεμα που εμπνέει συνήθως σοβαρότητα, αλλά αυτό το σχέδιο παρουσιάζει ένα συνολικό κομψό και χαρούμενο τόνο. Θα θέλατε να έχετε ένα γραφείο σαν κι αυτό;

Αυτό το μικρό κρεβάτι που βρίσκεται τόσο κοντά στο παράθυρο έχει μια ιδιαίτερη γοητεία και είναι ιδανικό για παιδικό δωμάτιο. Γιατί; Επειδή κατά την ανάγνωση, το φυσικό φως είναι περισσότερο σημαντικό. Και είμαι σταθερή οπαδός ότι τα παιδιά θα πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο διαβάζοντας βιβλία από ό, τι γύρω από τους υπολογιστές.

Ποιος λέει αγωγοί θερμότητας πρέπει να καλυφθούν με όλα τα μέσα; Εδώ είναι μια ιδέα για να αποδείξετε ότι είστε λάθος. Αυτό το σπίτι έχει αρκετά γοητευτικές «βιομηχανικές» σχεδιαστικές λεπτομέρειες, που αναμιγνύονται σε ένα θεαματικό τρόπο. Και μπορούμε να δούμε πόσο έξυπνα η καρέκλα εντάχθηκε στο δωμάτιο.

Εάν έχετε προτίμηση σε ανοικτό εσωτερικό σχέδιο, εδώ είναι μια έμπνευση για σας . Ημι-οβάλ παράθυρα, ψηλά ταβάνια, κολώνες και ένα τεράστιο τζάκι στη μέση το καθιστούν αυτόν το χώρο αρκετά πρωτότυπο.

Εδώ είναι ένα μικρό και όμορφο δωμάτιο σοφίτα που ανταποκρίνεται στην ανάγκη για προστασία της ιδιωτικής ζωής ανά πάσα στιγμή. Ένα άνετο κρεβάτι βρίσκεται στη “ζώνη καταφύγιο”  από ένα κεκλιμένο τοίχο. Δίπλα στο παράθυρο, υπάρχει μια υπέροχη καρέκλα, κάνοντας  μια ευχαρίστηση σε όποιον θέλει να διαβάσει κάποιο βιβλίο.

Αν σας άρεσε αυτή ηαπεικόνιση  ιδεών, ή θα θέλατε να προτείνετε ένα εμπνευσμένο σχέδιο  δωματίου για το επόμενο άρθρο μας, αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω ή να στείλτε μας τις προτάσεις σας στο texnotropieskaidiakosmisi@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.