Μοντέρνα Σκανδιναβική διακόσμηση: 72 κομψές ιδέες σε εικόνες

Ο Σκανδιναβικός σχεδιασμός έχει μια ξεκάθαρη κληρονομιά, αλλά ήδη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον εσωτερικό σχεδιασμό σε όλο τον κόσμο. Όλοι – Ισπανοί, Γερμανοί, Αμερικανοί, Έλληνες βρίσκουν κάτι ιδιαίτερο για αυτό το στυλ διακόσμησης και επίπλωσης.

Σκανδιναβική διαβίωση – Εμπνευσμένες ιδέες σχεδιασμού σε μινιμαλιστικό στυλ

Ωστόσο, φαίνεται ότι η σκανδιναβική σχεδίαση δεν χάνει τη δική της ταυτότητα. Αντίθετα, υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες για το κατά τα άλλα καθολικό σκανδιναβικό στυλ, το οποίο προέκυψε από την επαφή με διάφορες εθνικές ιδιαιτερότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα στοιχεία παραμένουν μόνο δημοφιλή στο πλαίσιο της συγκεκριμένης χώρας. Η Ισπανική, Γαλλική ή Αμερικανική, Ελληνική παραλλαγή του σκανδιναβικού στυλ βρίσκει έπειτα τους δικούς τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Στις παρακάτω εικόνες προσπαθούμε να περιγράψουμε κάποιες τέτοιες εθνικές ερμηνείες του Σκανδιναβικού στυλ. Στη συνέχεια, αποφασίστε μόνοι σας τι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας ταμπεραμέντο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Εγκρίθηκε από την οικιακή μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, η σκανδιναβική τάση απέχει πολύ από την εξάντληση του ατμού στους εσωτερικούς μας χώρους. Συχνά συνοψίζεται, λανθασμένα, από έναν κάπως απλοϊκό γάμο ξύλου και λευκού, το ύφος κατευθείαν από τις χώρες του Βορρά είναι πολύ πιο αντίθετο από ότι φαίνεται. Οι οπαδοί της διακόσμησης και αυτή η ζωηρή τέχνη της ζωής (που υποστηρίζει απλές απολαύσεις) επανεξετάζουν το σκανδιναβικό ρεύμα κάνοντάς το να εξελίσσεται συνεχώς. Στο σπίτι, το σαλόνι είναι ένα κατάλληλο μέρος για να εισχώρησή αυτό το παρήγορο πνεύμα. Ένας χώρος ευχάριστης διαμονής αλλά και ηρεμίας, είναι ένα σαλόνι που προσφέρεται εύκολα για τη σκανδιναβική αισθητική, ενισχυμένο με πολύ μοντέρνες νότες. Περιηγηθείτε σε μια ομάδα νέων ιδεών για να μεταφέρετε έναν σκανδιναβικό αέρα σε ένα μοντέρνο σαλόνι. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.