Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέεςΗ μινιμαλιστική σχεδίαση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Οι βασικές αρχές των μινιμαλιστικών εσωτερικών χώρων είναι ευθείες γραμμές, στερεές επιφάνειες, χαμηλά έπιπλα με μικρή ή καθόλου διακόσμηση και παστέλ ή γυμνές αποχρώσεις. Η εποχή μας απαιτεί περισσότερο να είναι λειτουργικά και λιγότερο ογκώδη. Ο μινιμαλισμός είναι πολύ δημοφιλής επειδή συνδέεται με τον απλό σχεδιασμό και δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. Αντανακλά τον ειδικό τρόπο ζωής σε δημιουργικούς ανθρώπους και Businessmans που εκτιμούν το συνδυασμό της απλότητας, σοφιστικέ, την ομορφιά και λειτουργικότητα. Εάν η απλότητα και η κομψότητα είναι ιδιότητες που εκτιμάτε θα σας αρέσει αυτό το στυλ.

Υιοθετήστε την Ελληνική διακόσμηση στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε ένα θαλάσσιο παράδεισο

 

Η κύρια ιδέα του μινιμαλιστικού σχεδιασμού είναι η χρήση απλών και φυσικών μορφών. Είναι μια αρχή χαρακτηριστικό για το παραδοσιακό ιαπωνικό εσωτερικό, που είναι στην πραγματικότητα η βάση του σύγχρονου μινιμαλισμού.  Η διακόσμηση σε μινιμαλιστικό στιλ αναλαμβάνει ευρύχωρα δωμάτια με μίνιμαλ επίπλωση και λεπτομέρειες. Το κύριο συστατικό αυτού του στυλ είναι η προσοχή στο σχήμα, το χρώμα και την υφή. Αποφεύγει το χώρο διαχωρισμού σε διαφορετικά δωμάτια. Έπιπλα, χωρίσματα από γυαλί και ιστών δρουν ως διαχωριστικά.

Το επίκεντρο πέφτει σε μινιμαλιστικά γεωμετρικά σχήματα, ακόμη και ασύμμετρα. Η μορφή και η λειτουργία είναι οργανικά συνδεδεμένα. Έπιπλα πρέπει να καθαρίζονται και η επένδυση από ύφασμα ή δέρμα σε ουδέτερα χρώματα είναι απαραίτητη. Γυαλιστερές επιφάνειες και αυστηρές γραμμές αποδίδουν μια super cool ματιά σε αυτό το είδος του εσωτερικού. Λεπτομέρειες συχνά από ανοξείδωτο χάλυβα ή χρώμιο. Ο αριθμός των αξεσουάρ και διακοσμητικών είναι ελάχιστη ή λείπει. Το δάπεδο καλύπτεται με εύκολα να διατηρηθούν υλικά όπως το ξύλο, βινύλιο ή σκυρόδεμα.

45 Απίθανες Ιδέες Ρουστίκ Εσωτερικής Διακόσμησης

 

Το κύριο χρώμα για το μινιμαλιστικό εσωτερικό είναι μάλλον λευκό. Οι τοίχοι, το δάπεδο και λευκά έπιπλα θα αποτελέσουν ένα πανέμορφο σκηνικό για την υπόλοιπη διακόσμηση. Μπορείτε να επιλέξετε ως εναλλακτική λύση για το λευκό χρώματα όπως το μπεζ, γκρι, σταχτύ, ανοιχτό πράσινο. Οι εσωτερικοί χώροι μονόχρωμοι είναι πολύ κομψοι και πολύ διακριτικοί. Η βάση η οποία δεν παρατηρείται πολύ ένα ιδανικό πλαίσιο για να διακοσμήσει με φωτεινές πινελιές, αλλά σε ένα χρώμα. Το έντονο κόκκινο είναι ένα παραδοσιακό χρώμα και κάνει μια προτιμώμενη επιλογή για εκείνους που θέλουν να προσθέσουν χρώμα στο μινιμαλιστικό εσωτερικό, αλλά η επιλογή αυτή δεν είναι υποχρεωτική. Μπορείτε, επίσης, να γίνει σε πράσινες αποχρώσεις, μπλε, πορτοκαλί ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο χρώμα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην επιβαρύνει με διαφορετικά χρώματα και θέματα.

Να μην σας κουράσουμε όμως περισσότερο με άλλα λόγια ας αφήσουμε τις εικόνες να πουν τα υπόλοιπα.

Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες1 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες2 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες3 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες4 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες5 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες6 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες7 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες8 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες9 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες10 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες11 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες13 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες14 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες15 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες16 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες17 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες18 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες19 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες20 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες21 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες22 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες23 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες24 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες25 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες26 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες27 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες28 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες29 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες30 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες31 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες32 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες33 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες34 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες35 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες36 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες37 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες38 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες39 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες40 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες41 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες42 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες43 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες44 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες45 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες46 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες47 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες48 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες49 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες50 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες51 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες52 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες53 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες54 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες55 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες56 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες57 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες58 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες59 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες60 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες61 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες62 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες63 Μινιμαλιστικό εσωτερικό ιδέες64

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.