Μαγευτικές ιδέες για μικρές βεράντες

Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε μιλήσει για μικρούς εξωτερικούς χώρους. Μια βεράντα, για παράδειγμα, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί φανταστικά με λίγο προϋπολογισμό και πολλή εφευρετικότητα. Αυτό θα συζητηθεί στο σημερινό άρθρο. Παρακάτω θα μοιραστούμε μερικές ιδέες για μικρές βεράντες και ελπίζουμε ότι θα σας εμπνεύσουν.

Θα μιλήσουμε για αρκετά σημεία που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικά. Από τα έπιπλα μέχρι τη χρήση των φυτών για να διακοσμήσετε. Τα περιβάλλοντα που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν και που θα επιτύχουν, τέλος, θα δώσουν μια πλήρη στροφή στη διακόσμηση της μικρής βεράντας σας.

Ιδέες για να διακοσμήσετε εξωτερικούς χώρους με στυλ

Τραπεζάκια για μικρές βεράντες

Τα τραπεζάκια σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φαίνονται ογκώδες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά λειτουργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τα τοποθετήσετε στις πιο ανυποψίαστες γωνίες. 

Περισσότερες ιδέες για μικρές βεράντες: κρεμαστές καρέκλες

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει χώρος για διασκέδαση; Υπάρχουν πολυθρόνες όπως αυτή που βλέπουμε στην εικόνα, που καταλαμβάνουν λίγο χώρο και που χρησιμεύουν ως κούνιες. Ένα στοιχείο της πιο διασκεδαστικό που δεν θα αμφισβητηθεί από όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά μπορεί να χρειαστεί να καταλήξουμε σε συμφωνίες στο ποιός θα την χρησιμοποιήσει πιο πολύ.

Μικρές αλλά λειτουργικές βεράντες

Αν έχετε περιορισμένο χώρο, το σημαντικό είναι να σκεφτείτε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ένας πολύ μικρός χώρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα. Μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε. Κάντε μια ανάλυση των αναγκών σας και προσπαθήστε να επιλέξετε καλά. Ίσως αυτό που η οικογένεια ζητά είναι να έχει μια υπαίθρια τραπεζαρία. Ή ίσως, αυτό που θέλετε περισσότερο είναι να έχετε ένα υπαίθριο καθιστικό, με τον καναπέ (μικρό) και το τραπέζι του καφέ σας. Η αλήθεια είναι ότι σε μια μικρή βεράντα, πιθανότατα δεν υπάρχει χώρος για φαγητό και διαμονή ταυτόχρονα.

Σημαντικό επίσης είναι ο τρόπος σκίασης για να αποφύγετε τον καυτό ήλιο.

Υπάρχουν καταστάσεις που απαιτούν ακραία μέτρα. Σίγουρα, αν η βεράντα σας είναι πολύ μικρή, μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή να αγοράσετε πτυσσόμενα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ένα πολύ χαριτωμένο τραπεζάκι και καρέκλες, αλλά μπορείτε να τα κλείσετε ανά πάσα στιγμή για να αφήσετε αυτό το χώρο για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Πως μπορείτε να ντύσετε έναν εξωτερικό τοίχο για να αλλάξετε τη διάθεση – 50 απίθανες ιδέες

Εάν σκέφτεστε να δώσετε έναν καινούργιο αέρα στον εξωτερικό σας χώρο ακολουθείστε τις συμβουλές μας και πάρτε περισσότερη έμπνευση από τις παρακάτω εικόνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Images vía: elmueble.com

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.