Ένα βρέφος γίνεται  παιδί στην ηλικία του ενός. Η παιδική ηλικία είναι πολύ σημαντική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κινητικότητα γίνεται ολοένα πιο αισθητή. Ο σχεδιασμός και οι διακοσμητικές ιδέες θα πρέπει να είναι διαφέρουσες  και το δωμάτιο να είναι αρκετά ευρύχωρο και ευχάριστο. Εμπνευσμένα από το διάσημο καρτούν  Μίκυ Μάους, αυτά τα δροσερά παιδικά υπνοδωμάτια και η εσωτερική τους διακόσμηση θα είναι απολύτως κατάλληλα για το παιδί σας. Παιδιά από όλο τον κόσμο αγαπούν Μίκυ Μάους! και ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα για το θέμα  Disney υπνοδωμάτιο είναι ότι μπορείτε να βρείτε τόσα πράγματα Disney που να πηγαίνουν με αυτό. Ποτέ δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε πολλά αξεσουάρ της Disney, με θέμα τον Mickey Mouse. Τα κύρια χρώματα που χρησιμοποιούνται με αυτό το θέμα υπνοδωμάτιου είναι το κόκκινο, το  κίτρινο και το μαύρο. Το φωτεινό κόκκινο κρεβάτι θα είναι το σημείο εστίασης του δωματίου μαζί με  δροσερή ντουλάπα  Μίκυ Μάους και το ανάλογο γραφείο μελέτης Μίκυ Μάους.
Ένα άλλο όμορφο και πρακτικό έπιπλο εμπνευσμένο από τον Μίκυ Μάους είναι η Mickey Mouse καρέκλα. Ιδανική για την ανάγνωση και την παρακολούθηση τηλεόρασης για το παιδί σας.Ένα must-have για τους οπαδούς  του Μίκυ Μάους!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.