ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπεςΤουλίπες – ένας από τους προάγγελους της άνοιξης. Τα περίπου 150 είδη αυτού του λουλουδιού ανθίζουν σε όλα τα χρώματα και αποχρώσεις, και το καθιστά τόσο δημοφιλές μεταξύ των ανοιξιάτικων λουλουδιών. Πολύχρωμα χρωματιστά λουλούδια θα δώσουν σε κάθε κήπο και σε κάθε δωμάτιο μια χαρούμενη διάθεση και ένα φρέσκο σχεδιασμό και ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές απλές και δημιουργικές ιδέες για μια λεπτη ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες. Μπορείτε απλά να τις βάλετε σε ένα γυάλινο δοχείο με φέτες λεμονιού ή με πέτρες, σε ξύλινα κιβώτια, ποτήρια, κανάτες, καλάθια και κουτιά. Σχεδόν σε όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν αρκεί μόνο να οργανώσετε αποτελεσματικά την κοπή της τουλίπες, αλλά και να τις διατηρήσετε έτσι ώστε να απολαύσετε την ομορφιά και τα χρώματα για περισσότερο χρόνο. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη σωστή φροντίδα αυτών των λεπτών λουλουδιών της άνοιξη, που ομορφαίνουν το χώρο σε γλάστρες και βάζα.

  • Αυτό που μπορείτε να κάνετε πρώτα, στα στελέχη της τουλίπας είναι να κοντύνετε 2 εκατοστά και συγκεκριμένα μέσω μιας ευθείας και όχι λοξής τομής με ένα κοφτερό μαχαίρι. Αυτή είναι η περικοπή για να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επιτρέψει να πάρει αρκετό φρέσκο νερό. Αυτό ισχύει και για τα περισσότερα από τα φύλλα, από τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και μερικά από τα οποία απλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακόσμηση. Με τον τρόπο αυτό το λουλούδι απορροφά πολύ περισσότερη ενέργεια.
  • Η θέση του αγγείου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη ζωή των κομμένων λουλουδιών. Για τις τουλίπες ένα σκιερό μέρος, χωρίς ρεύματα είναι τέλειο. Πάρα πολύ ηλιακό φως μειώνει τη διάρκεια ζωής του, καθώς επίσης και μια θέση που είναι κοντά στα θερμαντικά σώματα.
  • Το γλυκό νερό βοηθά κατά κανόνα για την παρατεταμένη ομορφιά πολλών από τα κομμένα άνθη. Οι τουλίπες είναι λουλούδια που απαιτούν κατ ‘αρχήν πολύ νερό. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τη στάθμη του νερού καθημερινά. Επιπλέον, μπορείτε να κόψετε τα κοτσάνια πίσω για να παρατείνετε τη ζωή των όμορφων τουλιπών.
  • Ακριβώς όπως όλα τα κομμένα άνθη και οι τουλίπες είναι καλύτερο να μεταφέρουν τα λουλούδια προς τα κάτω. Επιπλέον, όπως ήδη γνωρίζετε, αγαπούν πολύ νερό και για το λόγο αυτό πηγάζει από το μπουκέτο με τουλίπες κατά τη μεταφορά με ένα υγρό πανί και αλουμινόχαρτο για επαναφορά. Μπορούμε να τις τυλίγουμε με χαρτί, έτσι ώστε τα λουλούδια παραμένουν άθικτα.

ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες1 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες2 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες3 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες4 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες5 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες6 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες7 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες8 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες9 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες10 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες11 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες12 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες13 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες14 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες15 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες16 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες17 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες18 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες19 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες20 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες21 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες22 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες23 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες24 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες25 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες26 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες27 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες28 ανοιξιάτικη διακόσμηση με τουλίπες29

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Τουλίπες – ένας από τους προάγγελους της άνοιξης. Τα περίπου 150 είδη αυτού του λουλουδιού ανθίζουν σε όλα τα χρώματα και αποχρώσεις, και το καθιστά τόσο δημοφιλές μεταξύ των ανοιξιάτικων λουλουδιών. Πολύχρωμα χρωματιστά λουλούδια θα δώσουν σε κάθε κήπο και σε κάθε δωμάτιο μια χαρούμενη διάθεση και ένα φρέσκο σχεδιασμό και ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.