Όλα τα αγόρια αγαπούν τα αυτοκίνητα και το πιθανότερο είναι ότι όλα θα είναι ευτυχισμένα να ζουν σε ένα δωμάτιο με θέμα το αυτοκίνητο. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από δημιουργικά σχέδια που υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα μπορείτε κάνετε το όνειρο τους πραγματικότητα. Το κύριο στοιχείο κάθε υπνοδωματίου είναι ένα κρεβάτι, το οποίο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του. Αφού  βρείτε ένα αυτοκίνητο σε σχήμα κρεβάτι που να αρέσει στο γιό σας, στη συνέχεια, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο του  με διάφορες αυτοκόλλητες ετικέτες από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του. Έτσι  θα σχεδιάσετε ένα φοβερό δωμάτιο με θέμα το αυτοκίνητο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πολλά δροσερά σχέδια κρεβατιών για αγόρια, τα οποία είναι κατασκευασμένα στο σχήμα των διαφόρων αυτοκινήτων, όπως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα σούπερ ήρωα, φορτηγά και άλλα.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    • Μαρία δεν ξέρω αν μπορείς να βρείς όλα αυτά τα σχέδια κρεβατιών στην Ελλάδα όμως σίγουρα υπάρχουν κάποια από αυτά εγώ τουλάχιστον έχω δεί στην Κρήτη που ζώ. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση σαν Κρεβάτια αυτοκίνητα + Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα βρείς κάτι και εκεί.

  2. Καλησπέρα! Πραγματικά ειναι πολυ εντυπωσιακά αυτα τα κρεβατια για αγοράκια.Ο 2 χρονων γιος μου εχει τρελα με τα αυτοκινητα και σιγουρα θα ξετρελλενόταν με αυτα.Ξέρετε αν στον Βόλο-Λαρισα υπάρχουν καταστήματα που να διαθετουν καποια απο αυτα? Αλήθεια απο τιμές που κυμαίνονται?

  3. υπάρχει ένα φοβερό κατάστημα στα Τρίκαλα με παιδικά δωμάτια και κρεβάτια αυτοκίνητα σε διάφορα σχέδια και πόλύ προσιτές τιμές. είναι το Piccola casa galleria. η ιστοσελίδα του είναι http://www.piccolacasagalleria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.