Κομμάτια κλαδιών ξύλου μεταμορφώνονται σε εκπληκτική DIY διακόσμηση για τον κήπο

Είμαστε σε μια εποχή που όταν κάνουμε διακοσμήσεις κήπων δεν είναι μόνο δεξιότητα, αλλά και δημιουργικά έργα που έχουν σημασία. Σημαίνει ευχάριστες δραστηριότητες. Ευχαρίστηση για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια που ξοδεύουμε περισσότερο στη δροσιά του κήπου μας. Και αυτό επίσης σημαίνει και φαντασία. Πολλή φαντασία. Και επειδή θυμήθηκα ευχάριστες δραστηριότητες, οι ιδέες που προτείνω παρακάτω είναι σχετικά με το πόσο απλά κομμάτια ξύλου μπορούν να μετατραπούν σε αντικείμενα με τα οποία μπορούμε να διακοσμήσουμε το εξωτερικό μας.

DIY διακόσμηση κήπου με ξύλινα καφάσια

Ξεκινάμε από την ιδέα ότι οτιδήποτε μπορεί να μετατραπεί σε κάτι θεαματικό. Σχεδιασμένο με φαντασία και επιδεξιότητα, ακόμη και τα πιο απλά κομμάτια ξύλου μπορούν να γίνουν πραγματικά έργα τέχνης. Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου όταν το είπαμε αυτό.

Ταιριάζει τέλεια στην κατηγορία της ρουστίκ διακόσμησης, κομμάτια ξύλου μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σαν δύο σε μια κατασκευή ως σταντ για γλάστρες και των διακοσμητικών καρεκλών. Και μπορούν εύκολα να γίνουν ακόμα και από το πιο αρχάριο άτομο στην τέχνη του ξύλου.

Υπέροχες DIY ιδέες για Vintage διακόσμηση κήπου με παλιά πράγματα

Μέσα σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο κήπο, υπάρχουν μόνο μερικά στολίδια που εναρμονίζονται με τη φύση. Για παράδειγμα, αυτές οι ιδέες της κηπουρικής που γίνονται αποκλειστικά από κλαδιά. Και τα λουλούδια εποχής, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο παρά να τελειοποιήσουν την εξωτερική εμφάνιση.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες υπέροχες ιδέες έμπνευσης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.