Κινέζικο γαρύφαλλο «Η Γκέισα Χορεύτρια» ένα εξωτικό φυτό για αυλή και τον κήπο σας

Η «Dancing γκέισα» είναι μια νέα ποικιλία γαρίφαλου σαγηνευτική με αιθέρια λουλούδια που μοιάζουν με σχισμένα  κομμάτια υφάσματος να λικνίζονται στο χορό.

 

Η εξωτική εμφάνιση και το όμορφο χρώμα των λουλουδιών γαρύφαλλου «Dancing Geisha» προσελκύουν το βλέμμα και εκπλήσσουν. Το φυτό σχηματίζει συστάδες από στενά, γκρίζα-πράσινα φύλλα που μετατρέπονται από τον Ιούνιο σε Σεπτέμβριο σε υπέροχες, πολύχρωμες ανθοδέσμες. Μεγάλα, αποτελεσματικά λουλούδια με ένα μαγευτικό άρωμα παίρνουν αποχρώσεις λευκού, ροζ, μοβ και κόκκινου. Είναι κατασκευασμένα από μακρυά πέταλα με έντονα οδοντωτά άκρα, τα οποία τους δίνουν ελαφρότητα και εκπληκτική χάρη. Λεπτά, αναστατωμένα, πολύχρωμα λουλούδια, όμορφα χορεύουν στον άνεμο, φαίνονται σχεδόν υπέροχα. Το κινέζικο γαρύφαλλο «Dancing Geisha» λόγω της μακράς, άφθονης, θεαματικής άνθισης και ενδιαφέρουσας συνήθειας συνιστάται ιδιαίτερα για εκτεθειμένους χώρους κήπου. Το φυτό μεγαλώνει σε ύψος περίπου 20-30 cm.

Mπιγκόνια: 50+ Όμορφες εικόνες για διακόσμηση σπιτιού και κήπου και συμβουλές για το πώς να τη φροντίζετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.