Καταπληκτικές ιδέες για κήπους με κλίση – μετατρέψτε την κλίση σε πλεονέκτημα

Η δημιουργία ιδεών για επικλινείς κήπους αποτελεί πρόκληση για τους αρχιτέκτονες τοπίου. Ωστόσο, η ύπαρξη κλίσης του εδάφους δεν πρέπει να θεωρείται ως ελάττωμα με οποιονδήποτε τρόπο. Αντίθετα, εάν επωφεληθείτε από το έδαφος, μπορείτε να μετατρέψετε το αίθριο μιας απλής πλαγιάς σε ένα υπέροχο μέρος.

Βραχόκηποι 15 απίθανες ιδέες σχεδιασμού και συμβουλές

Για να λύσουμε τις αμφιβολίες που ίσως έχετε αποφασίσαμε να σας δείξουμε στο σημερινό μας άρθρο ιδέες για κήπους που βρίσκονται σε επικλινές τοπία.

Οι πλαγιές είναι ένα καλό μέρος για να δημιουργήσετε κήπους με τεράστιους κήπους, θεαματικούς τοίχους αντιστήριξης, θεματικές πλατφόρμες, βαθμιδωτά ή κεκλιμένα σοκάκια, τεχνητούς καταρράκτες.

Εδώ θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες για το πώς να μετατρέψετε τη δυσάρεστη κλίση του κήπου σας σε πλεονέκτημα. Θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με το σχεδιασμό του κεκλιμένου κήπου, όπως οι δυσκολίες κοπής του γκαζόν, το πρόβλημα που δεν χρησιμοποιείται ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέρος του κήπου ή η διάβρωση του εδάφους.

Σχεδιασμός κήπου που κλέβει τις εντυπώσεις με διακοσμητική πέτρα ψηφιδωτά

Δείτε στις παρακάτω εικόνες τις ιδέες που έχουμε βρεί για σας, και μετατρέψτε την κλίση του κήπου σας σε πλεονέκτημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.