Καθρέφτης παράθυρο ιδέεςΑν ψάχνετε για δημιουργικούς τρόπους για να φωτίζετε τα δωμάτια σας και να δώσετε μια αινιγματική εμφάνιση, σήμερα προτείνουμε να κάνετε έναν καθρέφτη παράθυρο. Είτε είναι ένας καθρέφτης αψίδα εκλεκτής ποιότητας, ρουστίκ ή βιομηχανικός, ή ένας καθρέφτης σε μοντέρνα ή αντίκέ ματιά, αυτό το αντικείμενο που μιμείται ένα παράθυρο εξασφαλίζει ένα χρήσιμο διακοσμητικό για εσάς και τους καλεσμένους σας, που επεκτείνει τον οπτικό χώρο και εκχωρεί ρομαντικές νότες στο εσωτερικό.

Θα πρέπει να πειστείτε βλέποντας τις φωτογραφίες μας να επιλέξετε ένα όμορφο παράθυρο με αλλαγές που αντικατοπτρίζουν το ύφος που καθίστανται αμέσως το εστιακό σημείο του χώρου και αντανακλά ό, τι σας αρέσει περισσότερο στο δωμάτιο σας. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα για ένα γυάλινο παράθυρο, είναι τα τετράγωνα που σχηματίζονται από το πλαίσιο. Αυτή η επίδραση μπορεί να δημιουργηθεί χειροποίητα, κατά τη διάρκεια της κατασκευής των νέων κατόπτρων με παλιά αχρησιμοποίητα πλαίσια που αποδίδουν σε έναν καθρέφτη. Αρκετά ιδέες για την τοποθέτηση του καθρέφτη που αφθονούν – τσο τέλος ενός διαδρόμου ή για να διπλασιάσει οπτικά σε ένα μικρό μπάνιο για τον ίδιο λόγο, πάνω από ένα κομμάτι των επίπλων, όπως ένα μικρό γραφείο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι χρησιμοποιείτε ένα πραγματικό παράθυρο, κοντά στο φράχτη στον κήπο για να κρύψει και να αποκαλύψει το πράσινο που υπάρχει στην πραγματικότητα που αντιμετωπίζει τον καθρέφτη. Μια άλλη δυνατότητα είναι να τεθούν δύο κάτοπτρα ένα απέναντι από το άλλο ή να είναι ένας καθρέφτης μπροστά από το παράθυρο, έτσι ώστε να μπορεί να αντανακλά το τοπίο. Μόλις καταλάβατε τα μαγικά διακοσμητικά καθρέφτες παράθυρα σε αρκετές παραλλαγές διακόσμησης για να τα χρησιμοποιήσετε.

Τα παλιά σε στυλ καθρέφτες παράθυρα είναι πολύ ρομαντικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για το εσωτερικό και για το εξωτερικό. Οι πατίνες ανταμείβουν  ευνοϊκάγια ένα shabby chic εσωτερικό. Φέρτε περισσότερο χαρακτήρα στο σπίτι σας με ένα μεγάλο παράθυρο καθρέφτη επάνωσε έναν τοίχο. Τα ξύλινα κουφώματα είναι για όλους τους οπαδούς των shabby chic και vintage στυλ, ενώ τα μεταλλικά κουφώματα ή σφυρήλατο σίδερο για βιομηχανική διακόσμηση, δίνοντας πόντους στο στυλ του εργοστάσιου το οποίο είναι επίσης πολύ δημοφιλείς στις μέρες μας.

Αν θέλετε ένα ρομαντικό καθρέφτη σαν αυτό για να διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα ζεστό άγγιγμα, βρείτε το μοντέλο σας από αυτή τη συλλογή μας παρακάτω, με παλαιών παραθύρων σχεδιασμού ή καθρέφτες.

Καθρέφτης παράθυρο ιδέες1 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες2 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες3 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες4 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες5 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες6 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες7 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες8 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες9 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες10 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες11 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες12 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες13 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες14 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες15 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες16 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες17 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες18 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες19 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες20 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες21 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες22 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες23 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες24 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες25 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες26 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες27 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες28 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες29 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες30 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες31 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες32 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες33 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες34 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες35 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες36 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες37 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες38 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες39 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες40 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες41 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες42 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες43 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες44 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες45 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες46 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες47 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες48 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες49 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες50 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες51 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες52 Καθρέφτης παράθυρο ιδέες53

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.