κήπος στην πόλη ιδέεςΟ σχεδιασμός ενός σύγχρονου κήπου πόλης δίνει άφθονη ελευθερία για δημιουργικότητα. Εσείς είστε που αποφασίζετε για τη βλάστηση, το στυλ, τα έπιπλα και διακόσμηση για να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας και το προσωπικό σας γούστο. Όταν μιλάμε για μια κήπο πόλης, οι επιλογές σχεδιασμού είναι ατελείωτες.

Όχι μόνο ορθογώνια σχήματα και ευθείες γραμμές που μπορεί να δει κανείς εκεί, αλλά και το αντίθετο – ο σχεδιασμός για τη διαφορετικότητα είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Αν έχετε ένα όμορφο γκαζόν, φρέσκο και πράσινο, αυτό είναι μια πολυτέλεια. Στο όμορφο γκαζόν μπορούμε να οργανώσουμε πικ-νικ, μια μεγάλη παιδική χαρά για τα παιδιά και να προσφέρουμε στον εαυτό μας ένα κομμάτι του παραδείσου, όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε. Αλλά αυτό που είναι κόσμημα για κάθε σπίτι απαιτεί επιμελή συντήρηση, προκειμένου να διατηρήσει την άψογη εμφάνισή του. Για να απολαύσετε την ομορφιά του χλοοτάπητα, αλλά απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ορισμένα τμήματα γκαζόν εδώ και εκεί. Αυτά θα αποδειχθούν μια καλή εναλλακτική λύση για εξοικονόμηση χρόνου που παραμένει τόσο πολύ αισθητική.

Ο σύγχρονος κήπος της πόλης είναι πολύ συχνά σε να επίσημο ύφος. Ευθείες και καθαρές γραμμές, κομψότητα με την αριστεία σε όλες τις λεπτομέρειες – ένα καταφύγιο του ύφους και της ευεξίας. Αλλά τώρα μια αναδυόμενη τάση που θα βρείτε πολύ ενθαρρυντική. Σχεδιασμός τοπίου που να ταιριάζει με το επίσημο σχέδιο με άγρια βλάστηση, για να κρατήσει την ατμόσφαιρα τόσο στα φυσικά όσο και να διατηρείται κήπος στη σύγχρονη πόλη.

Μια τάση που αποδεικνύει ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους που δεν έχουν το χρόνο να αφιερώσουν στην κηπουρική στον κήπο πόλης, με χαμηλό κόστος συντήρησης έρχεται σε βοήθειά μας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να αναπτύξετε ένα σύγχρονο κήπο που δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, είναι δυνατόν. Το κλειδί είναι η σωστή επιλογή των φυτών – Στην περίπτωση αυτή, τα παχύφυτα και κακτοειδή. Αυτά τα φυτά, εκτός από το να είναι πολύ “πρακτικά”, δίνουν μια σύγχρονή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν κανόνες, όταν πρόκειται για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου κήπου της πόλης. Η επιλογή των φυτών, τα έπιπλα και η διακόσμηση εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν σας αρέσει ένα φλιτζάνι καφέ σε εξωτερικούς χώρους, να οργανώσετε τον κήπο σας στην πόλη με ένα τραπεζάκι και ένα άνετο κάθισμα. Αν προτιμάτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή το δείπνο, τότε θα χρειαστείτε μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα κήπου.

Οι επιλογές είναι άπειρες εμείς έχουμε κάποιες ιδέες για σας στις παρακάτω εικόνες, η επιλογή δικιά σας.

κήπος στην πόλη ιδέες1 κήπος στην πόλη ιδέες2 κήπος στην πόλη ιδέες3 κήπος στην πόλη ιδέες4 κήπος στην πόλη ιδέες5 κήπος στην πόλη ιδέες6 κήπος στην πόλη ιδέες7 κήπος στην πόλη ιδέες8 κήπος στην πόλη ιδέες9 κήπος στην πόλη ιδέες10 κήπος στην πόλη ιδέες11 κήπος στην πόλη ιδέες12 κήπος στην πόλη ιδέες13 κήπος στην πόλη ιδέες14 κήπος στην πόλη ιδέες15 κήπος στην πόλη ιδέες16 κήπος στην πόλη ιδέες17 κήπος στην πόλη ιδέες18 κήπος στην πόλη ιδέες19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.