Διακοσμητικά κεριά gelΔιακοσμητικά κεριά gel

Πολλά διακοσμητικά αντικείμενα θεωρούνται αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε σύγχρονου εσωτερικού σχεδιασμού και ένα από αυτά είναι σίγουρα το κεριά. Αυτό το στοιχείο διακόσμησης είναι από καιρό ένα από τα πιο ρομαντικά και μακροχρόνια εσωτερικά σχέδια και συχνά επιλέγεται ως το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση. Φανταστείτε να είστε σε θέση να κατασκευάσετε τέτοια φανταστικά στοιχεία μόνοι σας μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν είναι μυστικό ότι τα κεριά gel είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας. Ο οδηγός DIY θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τη σωστή τεχνική, συμβουλές και ιδέες. Μείνετε συντονισμένοι…

DIY οδηγίες


Πριν ξεκινήσετε με τον κατάλογο υλικών, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τι χρώμα, θέμα ή διακόσμηση για το κερί σας gel θέλετε να κάνετε.

Λίστα υλικών και εργαλείων

Γυάλινα δοχεία κατάλληλα για κεριά
γυάλινες πέτρες
κοχύλια
Κερί ζελέ
χωνί
ψαλίδι
προστατευτικά γάντια
φυτίλι

Βήμα 1: Καταρχήν πρέπει να γεμίσετε προσεκτικά ένα δοχείο τήξης με νερό και κερί. Το ιδιαίτερο πράγμα για το πήκτωμα είναι ότι έχει υψηλότερη θερμιδική αξία από την παραφίνη, έτσι ώστε η βιοτεχνική σας εργασία θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Η θερμοκρασία έχει μεγάλη σημασία στην τήξη.

Βήμα 2: Κατά τη διάρκεια της τήξης μπορείτε να προετοιμάσετε τη διακόσμηση των Γυάλινων δοχείων. Χρησιμοποιώντας άμμο, κοχύλια και λαμπερές γυάλινες πέτρες, το αποτέλεσμα είναι ένα ελκυστικό κερί gel που μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Βήμα 3: Ένα πολύ σημαντικό βήμα είναι η ακριβής τοποθέτηση του φυτιλιού. Για το στόχο πρέπει να σταθεροποιηθεί το φυτίλι με τη βοήθεια της διακοσμητικής άμμου και παρόμοιων στοιχείων. Συνιστάται μια κεντρική θέση προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης επίδραση μετά. Χρησιμοποιήστε μόνο φυτίλια που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για κεριά gel και όχι παραδοσιακά.

Βήμα 4: Όταν το gel κεριού είναι λιωμένο, συνήθως φαίνεται παχύρρευστο. Για τους ανθρώπους που προτιμούν τις κυψέλες gel με περισσότερες φουσκάλες, θα πρέπει να συμπληρώσετε γρήγορα το gel και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Βήμα 5: Αφήστε το  gel κεριού να κρυώσει σωστά και σταθεροποιήστε το φυτίλι εάν είναι απαραίτητο.

Τρέχουσες ιδέες για κεριά gel

Όταν πρόκειται για κεριά gel, θυμάστε γρήγορα τις θαλάσσιες διακοσμήσεις με κοχύλια, άμμο και δροσερές πέτρες που έχουν ευχάριστο άρωμα. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς παραλλαγές δεν είναι μόνο τα κεριά gel με μεσογειακή φινέτσα. Τα κορυφαία κεριά περιλαμβάνουν επίσης τα κεριά gel με λουλούδια, μικρά διακοσμητικά κομμάτια, στοιχεία Χριστουγέννων και φέτες πορτοκαλιού. Η διακόσμηση εξαρτάται από τη δική σας προτίμηση και αποφασίζετε ποιο σχέδιο θα σας ταιριάζει καλύτερα. Να είστε δημιουργικοί και να δημιουργείσετε ένα φανταστικό κερί gel με τα παιδιά ή τους φίλους σας.

Διακοσμητικά κεριά gel1

Διακοσμητικά κεριά gel2 Διακοσμητικά κεριά gel3 Διακοσμητικά κεριά gel4 Διακοσμητικά κεριά gel5

Διακοσμητικά κεριά gel7 Διακοσμητικά κεριά gel8 Διακοσμητικά κεριά gel9 Διακοσμητικά κεριά gel10

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Διακοσμητικά κεριά gel12 Διακοσμητικά κεριά gel14 Διακοσμητικά κεριά gel15 Διακοσμητικά κεριά gel16 Διακοσμητικά κεριά gel18Διακοσμητικά κεριά gel19Διακοσμητικά κεριά gel13 Διακοσμητικά κεριά gel17Διακοσμητικά κεριά gel20 Διακοσμητικά κεριά gel21 Διακοσμητικά κεριά gel22 Διακοσμητικά κεριά gel23

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] και υπέροχο άρωμα στο σπίτι σας με αυτό το γοητευτικό αρωματικό διακοσμητικό κερί σε βάζο. Αυτό το DIY project δεν είναι μόνο απλό, αλλά […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.