μποέμ ντεκόρ

Η μποέμικη διακόσμηση είναι πολύχρωμη, χαρούμενη και ποικίλη. Συνδυάζει τη ζεστασιά των φυσικών υφασμάτων με την κομψότητα και την φυσικότητα του δέρματος και του γυαλιού. Το φυσικό ξύλο είναι ένα στοιχείο που εμφανίζεται συχνά σε μποέμικους χώρους. Τα σχέδια και υφάσματα έχουν δανειστεί από hippie chic μόδα, η ένωση των έντονων χρωμάτων όπως το μοβ και το κόκκινο είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για αυτό το στυλ διακόσμησης. Το πνεύμα και η ένταση των αποχρώσεων και των τελειωμάτων δημιουργούν ένα εξάνθημα οραμάτων και εντυπώσεων. Το μποέμικο εσωτερικό είναι άφθονο, γεμάτο αξεσουάρ, πίνακες ζωγραφικής, ελκυστικά αντικείμενα. Ο μινιμαλισμός δεν αναμένεται σε ένα μποέμ ντεκό. Η αισθητική της Βοημίας συνδέεται με έναν ελεύθερο τρόπο ζωής και συνδέεται με σχέδια που δεν είναι δημοφιλή.

Πως να κάνετε μόνοι σας φωτεινά κεφαλάρια – DIY συμβουλές και ιδέες

Οι πρώτοι άνθρωποι που υιοθέτησαν αυτήν την αξιοθαύμαστη διακόσμηση εξεγέρθηκαν ενάντια στο πολιτικό σύστημα και τα πρότυπα της πολυτελούς ζωής. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται με αυτό το ύφος είναι καλλιτεχνική και υποστηρίζει μια ελαφρότητα. Το μυστικό αυτού του ύφους είναι στις πολύ μικρές λεπτομέρειες – κουβέρτες και χαλιά, μαξιλάρια και κρεμάστρες. Οι εκτυπώσεις πρέπει να είναι πλούσιες – λωρίδες, λουλούδια, μπαρόκ σχέδια και δεν φοβόμαστε τους συνδυασμούς μεταξύ τους. Τα vintage έπιπλα καταλαμβάνουν μια ιδιαίτερη θέση στην διακόσμηση της Βοημίας  – καναπέδες και πολυθρόνες με χρυσά και ασημένια πλαίσια, τραπέζια και καρέκλες περίτεχνα που δεν αφήνουν το μάτι βαρεθεί.

Το στυλ που χαρακτηρίζει σαν boho chic είναι εφικτό με πολλές μικρές λεπτομέρειες, αλλά μπορείτε να δώσετε στον χώρο σας ένα μποέμικο τόνο ακόμα και χωρίς να εκθέσετε πολλές αναμνήσεις από τα εξωτικά ταξίδια σας. Θυμηθείτε να αγοράσετε μερικά ζευγάρια διακοσμητικών μαξιλαριών σε διάφορα χαρούμενα χρώματα όπως το ροζ και το μπλε, το χρυσό και το κόκκινο, το μοβ και το πορτοκαλί. Φορέστε αυτά τα μαξιλάρια με Βερβερικό, Περσικό ή άλλο έθνικο κομμάτι. Μερικοί αυθεντικοί τόνοι, όπως για παράδειγμα δύο ή τρία χρυσά αγαλματίδια, θα ενισχύσουν την εμφάνιση του δωματίου σας και θα προκαλέσουν το ύφος boho. Αυτοί οι μη συμβατικοί συνδυασμοί ανέκαθεν προκάλεσαν τη συγκεκριμένη γοητεία.

55 Πανέμορφες ιδέες διακόσμησης με νεραιδόφωτα για κάθε εποχή

Η μποέμικη σφραγίδα είναι αναγνωρίσιμη από τον τρόπο ζωής γεμάτο χρώματα που δεν γνωρίζει τους περιορισμούς των συνηθισμένων προτύπων. Το boho chic στυλ είναι κοντά στη φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προκαλεί σκέψεις διαφορετικών εδαφών και λαών, με αντικείμενα μακρινής προέλευσης, φυσικά υλικά και πράσινα φυτά. Τα έπιπλα της Βοημίας φέρουν το χαρακτήρα των φιλικών προς το περιβάλλον δημιουργιών και αυξήσεων. Άλλα στοιχεία και χαρακτηριστικά είναι τα μαροκινά φαναράκια, οι τέντες, οι γιρλάντες του φωτός, οι ονειροπαγίδες και όλα αυτά που δίνουν μια αινιγματική και μυστηριώδη πινελιά.

Το σημείο εστίασης ενός μποέμικου εσωτερικού είναι παραδοσιακά το κρεβάτι ή ο καναπές. Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες φέρνουν το ζεστό κομψό που χρειάζεστε. Μην είστε πολύ προσεκτικοί και μην προσπαθείτε να ταιριάξετε σχέδια και υλικά. Αυτή είναι η γοητεία του στυλ – συνδυάζοντας διαφορετικά θέματα και αναμειγνύοντας τις αντίθετες μορφές. Η πολυτέλεια συνδυάζεται με καθημερινά αντικείμενα. Τα λουλούδια πηγαίνουν καλά με άλλα λουλούδια και με πολύχρωμες ρίγες. Τώρα είναι η στιγμή να απελευθερώσετε όλα τα αντικείμενα σας με λαμπερή πατίνα. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε μερικά πολύχρωμα ρούχα που σας αρέσουν και να τα χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση. Τα αρχεία βινυλίου, τα δίχτυα αλιείας και τα ρούχα είναι μερικά από τα άλλα απροσδόκητα αντικείμενα που μπορεί να είναι μέρος της μποέμικης διακόσμησης.

μποέμ ντεκόρ1 μποέμ ντεκόρ2 μποέμ ντεκόρ3 μποέμ ντεκόρ4 μποέμ ντεκόρ5 μποέμ ντεκόρ6

Room Decorating Ideas With Boho Decorcore 6 Athletes Core 6 Athletes with regard to Boho Apartment Bedroom - Man 17
Room Decorating Ideas With Boho Decorcore 6 Athletes Core 6 Athletes with regard to Boho Apartment Bedroom – Man 17

μποέμ ντεκόρ8 μποέμ ντεκόρ9 μποέμ ντεκόρ10 μποέμ ντεκόρ11 μποέμ ντεκόρ12 μποέμ ντεκόρ13 μποέμ ντεκόρ14 μποέμ ντεκόρ15 μποέμ ντεκόρ16 bohemian style living room Fresh Bedroom Cool Bohemian Style Sofa Boho Style Bed Bohemian Bed μποέμ ντεκόρ18 μποέμ ντεκόρ19 μποέμ ντεκόρ20 μποέμ ντεκόρ21 μποέμ ντεκόρ22 μποέμ ντεκόρ23 μποέμ ντεκόρ24 μποέμ ντεκόρ25 μποέμ ντεκόρ26 μποέμ ντεκόρ27 μποέμ ντεκόρ28 μποέμ ντεκόρ29 μποέμ ντεκόρ30


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.