πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάςΑκόμα και αν έχουνν ανακοινωθεί λίγες ημέρες βροχής ακόμη, είμαστε σίγουροι ότι η σκέψη του ερχομού της πιο ζεστής σεζόν είναι στο μυαλό όλων, και θα έρθουν αυτές οι ηλιόλουστες μέρες, όπως και η χαρά από τα δική τους άφιξής, ιδίως εκείνων που έχουν αυλή ή κήπο. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή μπορείτε να οργανώσετε εύκολα σκιερά σημεία, ξεκινώντας με ξύλινες πέργκολες και τέντες στα μικρές πράσινες κληματαριές.

Λοιπόν, εδώ θέλαμε να πάρει τέλος αυτή η σύντομη εισαγωγή. Από τέντες. Αλλά το άρθρο σήμερα είναι τέντες κατασκευασμένες από κλαδιά ιτιάς, κλαδιά που το σχήμα τους διαμορφώνετε εύκολα.

Πολλές από αυτές τις ιδέες μοιάζουν με πράσινες τέντες, όπως την δομή από εκείνες των μετάλλων που καλύπτονται με σκηνές μουσαμά και βρίσκονται στα καταστήματα με προϊόντα κήπου.

Εμείς δεν θέλουμε να ξοδεύετε πολλά χρήματα για κάποια ακριβά μέρη σκίασης, όταν μπορούμε να κανονίσουμε μια θέση για τον εαυτό σας. Σας προσκαλούμε λοιπόν να εμπνευστείτε από αυτές τις πρακτικές ιδέες σήμερα.

Έτσι, εάν είστε σε φάση σχεδιασμού του εξωτερικού του σπιτιού σας, θα ήταν λάθος να μην εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε στην αυλή ή τον κήπο ένα μέρος όπου μπορείτε να νοιώθετε άνετα με την οικογένεια και τους φίλους. Και αν θυμηθήκαμε την οικογένεια, η άποψή μας είναι ότι αυτοί που θα ωφεληθούν περισσότερο είναι τα παιδιά, γνωρίζοντας ότι τους αρέσει να παίζουν με τους φίλους τους εκεί. Για να μην αναφέρω και την απίθανη δροσιά που θα έχετε εκεί τους πιο ζεστούς μήνες.

πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς1 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς2 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς3 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς4 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς5 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς6 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς7 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς8 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς9 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς10 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς11 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς12 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς13 πράσινες τέντες από κλαδιά ιτιάς14

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.