Μια κασέλα ή ένα μπαούλο είναι ένα θέμα πολλών θρύλων. Ακόμα κι αν οι σύγχρονοι άνθρωποι δεν σκέφτονται τα μπαούλα ως αποθηκευτικούς χώρους για τα πολύτιμα πράγματα τους, αυτή είναι ακόμα μια αρκετά ρομαντική ιδέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στην εσωτερική διακόσμηση. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τέτοια κασέλες και μπαούλα σε υπαίθριες αγορές και τα συντηρουν, κάποιοι άλλοι αγοράζουν μόνο σύγχρονα αντίγραφα που παράγονται από τους κατασκευαστές επίπλων. Αυτές οι κασέλες και τα μπαούλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς και σε διαφορετικά δωμάτια. Στα σαλόνια μπορεί να αντικαταστήσουν τραπεζάκια και μπουφέδες. Σε παιδικά δωμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση παιχνιδιών. Στα υπνοδωμάτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση λινών ή ως κομοδίνα. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις εφαρμογές σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Ελπίζω μετά από αυτό ίσως και εσείς να  πάρετε μπαούλο για το σπίτι σας και να το κάνετε κομάτι της δικής σας διακόσμησης.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ?

    • Η αλήθεια είναι Ειρήνη ότι σε τέτοια μόδα που είναι τώρα, άντε να βρείς παλιά αντικέ μπαούλα. Μόνο άν έχει καμιά γιαγιά σου ή σε κανένα παλαιοπωλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.