ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα12

Μισό-Βαμμένα έπιπλα είναι μια δροσερή τάση στην διακόσμηση σήμερα, και είναι εύκολο να το κάνετε μόνοι σας. Έχουμε ήδη πει για μισο- βαμμένους τοίχους και τώρα ας δούμε τα μισό-βαμμένα έπιπλα. Αυτά  ως επί το πλείστον δεν είναι επικαλυμμένα κομμάτια, αλλά κοιτάξτε πόσο εντυπωσιακό είναι, καιδημιουργούν μια ρομαντική διάθεση. Λατρεύω το κάτω μέρος σε κάποιο χρώμα και το άνω μέρος στα λευκά είναι σαν τα έπιπλα να εξαφανίζεται στον αέρα. Μια τέτοια μέθοδος διακόσμησης βοηθά να κάνει τα απλά έπιπλα εντυπωσιακά  προσθέτοντας μια ζωηρόχρωμη πινελιά χωρίς να είναι υπερβολικά. Κοιτάξτε τα παρακάτω παραδείγματα και εμπνευστείτε.

ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα1 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα2 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα3 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα4 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα5 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα6 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα7 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα8 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα9 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα10 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα11 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα13 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα14 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα15 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα16 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα17 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα18 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα19 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα20 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα21 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα22 ιδέες με  μισό-Βαμμένα έπιπλα23Images via: Pinterest


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.