Η μαγεία του χειμωνιάτικου δάσους: DIY Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ξηρά κλαδιά

Κάποιοι για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος προτιμούν τη φωτεινότητα και τις παραδοσιακές διακοσμήσεις για το εσωτερικό, ενώ άλλοι ψάχνουν έναν άλλο λόγο να δείξουν την πρωτοτυπία τους. Για παράδειγμα, σας υπενθυμίζουμε το μακροχρόνιο πάθος για μινιμαλισμό και οικολογικό στυλ. Ακόμη και αν σε ολόκληρο το σπίτι δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να το χρησιμοποιήσετε, η διακόσμηση του σπιτιού για τις γιορτές μπορεί να θεωρηθεί ως παιχνίδι του οικο-μινιμαλισμού.

35 Κατάλευκες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης σπιτιού – η μαγεία του χιονιού στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Η διακόσμηση των Χριστουγέννων από όμορφα ξηρά κλαδιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βόρεια Ευρώπη – τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία και τη Νορβηγία. Σε αυτή τη συλλογή έχουμε συγκεντρώσει τις πιο πρωτότυπες ιδέες σε αυτό το θέμα με υπέροχες φωτογραφίες εσωτερικών χώρων με εορταστική διακόσμηση από ξηρά κλαδιά.

Πρώτα απ ‘όλα, η σύνθεση των ξηρών κλαδιών μπορεί να αντικαταστήσει το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε στολίδια πάνω τους.

Επιπλέον, αυτή η διακόσμηση μπορεί να διακοσμήσει μεμονωμένες γωνίες του σπιτιού, για παράδειγμα, μια συρταριέρα, ένα τζάκι, ένα κομοδίνο ή τοίχους.

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι τα ξηρά κλαδιά πάνω από το τραπέζι, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι βρίσκεστε στον κήπο σας.

Υπέροχες νοσταλγικές Shabby Chic ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Αλλά κατά τη διακόσμηση ενός σπιτιού για τις γιόρτες με ξηρά κλαδιά, είναι σκόπιμο να γνωρίζουμε μερικούς κανόνες που το κάνουν να φαίνεται ελκυστικό και αρμονικό. Κοιτάξτε τις ιδέες μας στις παρακάτω εικόνες και μάθετε τα πάντα για την διακόσμηση των Χριστουγέννων στο εσωτερικό με  ξερόκλαδα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Κλασικό καρό σε κόκκινο, βαθύ μπλέ, πράσινο και μπεζ – τι θα μπορούσε να είναι πιο εορταστικό από τις παραδοσιακές ρουστίκ διακοσμήσεις Χριστουγέννων; Και όταν πρόκειται για κλασικά μοτίβα, ο έλεγχος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του καρό μοτίβου είναι ότι αποπνέει ζεστασιά και ταυτόχρονα φαίνεται ενδιαφέρον και ευγενές. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές απίθανες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας με καρό μοτίβα για υπέροχη ρουστίκ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.