ένα γαλήνιο σπίτι1

Μετά που επισκέφθηκε το Μεξικό για σύντομες διακοπές, η Brittney Borjeson αποφάσισε να αλλάξει τον ταραχώδη τρόπο ζωής της πόλης της πατρίδας της, με μια ήσυχη ζωή στην παραθαλάσσια πόλη της Sayulita, στο Μεξικό. Ήταν εκεί όπου βρήκε το σπίτι των ονείρων της, ένα ήσυχο σπίτι δύο υπνοδωματίων με θέα στον ωκεανό στις νότιες πλαγιές, και ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση, ένα κατάστημα με χειροτεχνία και αντικείμενα του Μεξικού, που σχεδιάζει μόνη της και από τοπικούς τεχνίτες.

Φυσικά και ότα είδα αυτό το σπίτι δεν θα μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας. Απλότητα στην διακόσμηση, με απαλή rustic διακόσμηση. Το όνειρο κάθε ανθρώπου που θέλει να ζήσει μια ζωή απλή με πιό χαλαρούς ρυθμούς δίπλα στην θάλασσα. Ένα όνειρο που για όσους έχουν έστω και μια πατουχιά γής διπλα στην θάλασσα, είναι η μέγιστη κληρονομιά ζωής.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και πάρτε όμορφες και απλές ιδέες διακόσμησης. Αυτός άλλοστε είναι και ο σκοπός μας όταν σας παρουσιάζουμε κάποια σπίτια.

ένα γαλήνιο σπίτι2 ένα γαλήνιο σπίτι3 ένα γαλήνιο σπίτι4 ένα γαλήνιο σπίτι5 ένα γαλήνιο σπίτι6 ένα γαλήνιο σπίτι7 ένα γαλήνιο σπίτι8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.