Εύκολες ιδέες διακόσμησης με κεριά για ένα υπέροχο καλοκαίρι

Η διακόσμηση με γοητεία και κομψότητα δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβή. Υπάρχουν πολύ φθηνοί πόρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσουν μια διαφορετική πινελιά στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, τα κεριά. Ναι, αγαπάμε τη διακόσμηση με κεριά. Το στοιχείο που για αιώνες έχει θέση σε παλάτια, επαύλεις και αγροικίες. Τα κεριά έχουν τη δυνατότητα να ενηλικιόνονται με το χρόνο και να διαμορφώνουν την τρέχουσα διακόσμηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε μερικές απλές ιδέες για τη διακόσμηση με κεριά στο σπίτι, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Απίθανα κεριά από τα πιο απρόσμενα μέρη, ακόμα και γνήσιοι DIY πολυελαίοι. Κοιτάζοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκαμε ενδιαφέρουσες ιδέες για τη διακόσμηση με κεριά. Μια μεγάλη ποικιλία από εναλλακτικές λύσεις που θα κάνουν το σπίτι σας ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος.

Από την άλλη πλευρά, επιδιώκοντας πάντα την ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους μπορείτε να διακοσμήσετε με κεριά που φαίνεται πολύ ελκυστική με τυπικά φανάρια. Είναι κλειστά δοχεία, στα οποία θα τοποθετήσετε ένα ή περισσότερα κεριά. Τη νύχτα, πολλά από αυτά τα φανάρια με κεριά μπορούν να προβάλουν ένα παιχνίδι σκιών και φωτός από τα πιο εντυπωσιακά. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε αυτές τις προτάσεις όπως και εμείς.

ιδέες διακόσμησης με κεριά (1) ιδέες διακόσμησης με κεριά (2) ιδέες διακόσμησης με κεριά (3) ιδέες διακόσμησης με κεριά (4) ιδέες διακόσμησης με κεριά (5) ιδέες διακόσμησης με κεριά (6) ιδέες διακόσμησης με κεριά (7) ιδέες διακόσμησης με κεριά (8) ιδέες διακόσμησης με κεριά (9) ιδέες διακόσμησης με κεριά (10) ιδέες διακόσμησης με κεριά (11) ιδέες διακόσμησης με κεριά (12)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Τα κεριά είναι μια πραγματική ανάταση στη διάθεση, ειδικά όταν είναι κρύο και μουντά έξω. Το τρεμουλιαστό φως των κεριών όχι μόνο δημιουργεί μια οικεία και ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά και εξαπλώνει την καλή διάθεση και δίνει στο δωμάτιο μια αίσθηση άνεσης. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.