μαροκινή τραπεζαρία ιδέες1

Αν υπάρχει ένα στυλ διακόσμησης που είναι ένα θαυμάσιο στη συγχώνευση ποικίλων πολιτισμών, παραδόσεων, αποχρώσεων και σκηνικών, τότε είναι σίγουρα η μαροκινή. Η συνεχής εισροή συνεχώς μεταβαλλόμενων επορροών της Ασίας, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και, φυσικά, αφρικανικές επιρροές έχει μετατραψεί το Μαρόκο σε πολιτιστικό χωνευτήρι του είδους, όπου όλα αυτά τα δραστικά διαφορετικά στοιχεία μπερδεύονται και συνυπάρχουν σε ένα ενιαίο τρόπο. Φέροντας μαζί του έναν αέρα εξωτικής πολυτέλειας, διαχρονικής ομορφιάς και τη μαγείας της Σαχάρας στο τοπίο, αυτό είναι ένα στυλ διακόσμησης που είναι τέλειο για τη μοναδική και εξαίσια τραπεζαρία.

Μια μαροκινή τραπεζαρία σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει το ανεπίσημο και πολύχρωμο σκηνικό εμπνευσμένο από μια σκηνή Βεδουίνων, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν να αναπαράγουν τη λάμψη, αίγλη και το μεγαλείο των ανακτορικών σπιτιών στην περιοχή. Άλλοι μπορεί να προτιμούν ένα δωμάτιο με στυλ μαροκινό Τοσκάνης που δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από το ισπανικό σχέδιο. Ανεξάρτητα από το τι προσωπικές σας προτιμήσεις, εδώ είναι 16 δωμάτια τραπεζαρίας σε μια εξόρμηση της μαροκινής μαγείας στο δικό τους αμίμητο τρόπο!

μαροκινή τραπεζαρία ιδέες2 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες3 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες4 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες5 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες6 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες7 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες8 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες9 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες10 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες11 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες12 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες13 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες14 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες15 μαροκινή τραπεζαρία ιδέες16

Images via: decoist

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.