κατασκευές με κουμπιά

Σήμερα είμαστε εδώ με μερικά απλά έργα που μπορούν να μας απασχολήσουν δημιουργικά ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Δεν θέλουμε να σας κρατήσουμε σε υπερβολική αγωνία, γι ‘αυτό σας λέμε από την αρχή αυτού του άρθρου τι είδους έργα είναι. Πρόκειται για υπέροχες διακοσμήσεις από κουμπιά.

Προσωπικά, θεωρούμε ενδιαφέρον ότι ορισμένες απλές αλλά εντυπωσιακές διακοσμήσεις μπορούν να γίνουν με απλά κουμπιά. Μπορούμε ακόμη να πούμε ότι μερικές από αυτές είναι θεαματικές. Γι ‘αυτό και σκεφτήκαμε να σας τις παρουσιάσουμε, επειδή είναι πολύ όμορφα ως διακοσμητικά αντικείμενα που εμφανίζονται στο σπίτι, αλλά είναι επίσης ένας δημιουργικός τρόπος να ξοδέψετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Πειραματιζόμαστε με φυσικά υλικά 32 νέες ιδέες διακόσμησης με θαλασσόξυλα

 

Παρεμπιπτόντως ή όχι, αν έχετε πολλά κουμπιά διαφορετικών χρωμάτων αλλά και διαφορετικών μεγεθών στο σπίτι, η άποψή μας είναι ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάποια μονογράμματα ή να διακοσμήσετε κάποια πλαίσια φωτογραφιών.

Για να είστε σίγουροι για την επιτυχία, η πρότασή μας είναι να σχεδιάσετε πρώτα ένα σχέδιο πάνω στο υλικό, στη συνέχεια να κολλήσετε κουμπιά με μια διαφανή και ανθεκτική κόλλα και ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να γίνει τυχαία.

κατασκευές με κουμπιά1 κατασκευές με κουμπιά2 κατασκευές με κουμπιά3 κατασκευές με κουμπιά4 κατασκευές με κουμπιά5 κατασκευές με κουμπιά6 κατασκευές με κουμπιά7 κατασκευές με κουμπιά8 κατασκευές με κουμπιά9 κατασκευές με κουμπιά10 κατασκευές με κουμπιά11 κατασκευές με κουμπιά12 κατασκευές με κουμπιά13 κατασκευές με κουμπιά14 κατασκευές με κουμπιά15 κατασκευές με κουμπιά16

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.