Τα σχολεία ανοίγουν και ίσως να θέλατε να διαμορφώσετε τα γραφεία των παιδιών σας έτσι ώστε να αισθανονται καλύτερα και να έχουν επιπλέον κίνητρο για μελέτη. Δείτε παρακάτω αυτούς τους χώρους μελέτης για εφήβους. Πιστεύουμε ότι είναι άνετα, κατάλληλα για κάθε εφηβική ηλικία, και ιδανικά για ήσυχες μελέτες και συγκέντρωση. Τα κοριτσίστικα έπιπλα είναι διακριτικά  με περισσότερα ανοιχτά και μαλακά χρώματα,  ενώ τα αγορίστικα σχέδια  εκτιμούν το σκούρο ξύλο γραφείου καθώς επίσης δίνουν έμφαση στα σπορ αξεσουάρ. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους χώρους μελέτης είναι εφοδιασμένοι με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, άφθονο χώρο επιφάνειας για τα βιβλία και τα υλικά, άνετα καθίσματα, μερικές πινελίες χρώματος και διασκεδαστικά σχέδια διακόσμησης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω, το γραφείο στην 5η φωτογραφία που μπορώ να το βρω? Γενικά υπάρχει κανένα από αυτά τα γραφεία σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα?

    • Ειρήνη δεν πουλάμε σε αυτό το σιτε απλά παρουσιάζουμε ιδέες. Τωρα γενικά δεν ξέρω αν βρείς κάποιο απο αυτά στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα μποπει να σου το φτιάξει κάποιος μαραγκός.

      • Ναι το ξέρω ότι δεν τα πουλάτε, απλά έλεγα μήπως ξέρατε κάποιο κατάστημα! Έχετε πολύ ωραίες ιδέες! Ευχαριστώ πολύ πάντως 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.