Αν το μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης  χαρακτηρίζεται από την απλότητα, και απαλότητα των γραμμών, καθώς και την ψυχρότητα των χρωμάτων, το ποπ ύφος διακόσμησης είναι εντελώς το αντίθετο. Αυτό το στυλ διακόσμησης εμπνευσμένο από την ατμόσφαιρα των ποπ τραγουδιστών, είναι αφιερωμένο στους θαυμαστές των τολμηρών χρώματα που αγαπούν να περιβάλλονται, στα σπίτια τους, με ζωντανά χρώματα και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν αυτή τη συλλογή που περιλαμβάνει πολλές εμπνεύσεις για ένα pop σαλόνι γεμάτο δυναμισμό και  ζωτικότητα. Ρίξτε μια ματιά. Αν αποφασίσετε να διακοσμήσετε το χώρο σας χρησιμοποιώντας το ποπ ύφος, δεν πρέπει ποτέ να φοβάται να ανακατέψετε τολμηρά χρώματα μαζί. Αυτό είναι το μυστικό της ποπ εσωτερικής διακόσμησης. Σε ένα pop σαλόνι, μην διστάσετε να προσθέσετε κίτρινα μαξιλάρια στον κόκκινο  καναπέ σας, για παράδειγμα, ή να προσθέσετε ένα πορτοκαλί τραπεζάκι με ένα μωβ καναπέ.

Το πλεονέκτημα του ποπ στυλ διακόσμησης είναι ότι είναι μια από τις ευκολότερες διακοσμήσεις στην εφαρμογή, ακόμα και αν είδη έχετε ένα σαλόνι σε σκούρες ή ουδέτερες αποχρώσεις, που μπορεί να δώσει μια εντελώς νέα εμφάνιση με κάποια μαξιλάρια με ποπ μοτίβα, ή αλλάζοντας τις κουρτίνες σε φωτεινά χρώματα, ή προσθέτοντας ένα ριχτάρι σε φανταχτερά χρώματα και ορισμένα διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν το χαρακτήρα του ποπ στυλ … και αυτό είναι, έχετε ένα εντελώς νέο σαλόνι που είναι πιο δυναμικό και αναζωογονητικό χωρίς να αλλάξετε τα έπιπλά σας. Μερικές φορές, τα μαύρα και λευκά σαλόνια, είναι καλύτερα να προσθέσετε μερικές ποπ πινελιές για να ανανεώσετε τη διάθεση και να δώσετε στο συνηθισμένο μαύρο και λευκό βλέμμα περισσότερη ζωτικότητα. Είναι αρκετό για να προσθέσει μερικά μαξιλάρια σε ποπ μοτίβα και ίσως κάποιες πολύχρωμες ζωγραφιές πάνω στο λευκό τοίχο και έτσι το σαλόνι σας δεν θα είναι πια βαρετό.

Images via: stylisheve.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.