makeover επίπλων4Έχετε παλιά έπιπλα που δεν εμπίπτουν πλέον στην τρέχουσα διακόσμηση του σπιτιού σας; Θέλετε να αναδιοργανώσετετ τον παλιό κομμό της γιαγιάς σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε; Για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς να ξαναδώσετε ζωή σε μια παλιά αντίκα έπιπλο, έχουμε επιλέξει 30 έπιπλα ανακαινισμένα μοντέλα σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πολύχρωμα, μονόχρωμα, vintage, shabby chic ή καθαρά ευφάνταστα, αυτά τα ανανεωμένα έπιπλα θα σας κάνουν να θέλετε να βάλετε το DIY και στη δική σας διακόσμηση. Ελάτε, πάμε για ένα πλήρες makeover των επίπλων σας με γοητεία. Έπιπλα ανεκτίμητης αξίας που θυμίζουν την ιστορία των οικογενειών μας στο χρόνο… και σίγουρα αξίζουν μια δέυτερη ευκαιρία στο σπίτι και στην καρδιά μας.

makeover επίπλων1 makeover επίπλων2 makeover επίπλων3 makeover επίπλων5 makeover επίπλων6 makeover επίπλων7 makeover επίπλων8 makeover επίπλων9 makeover επίπλων10 makeover επίπλων11 makeover επίπλων12 makeover επίπλων13 makeover επίπλων14 makeover επίπλων15 makeover επίπλων15 makeover επίπλων16 makeover επίπλων17 makeover επίπλων18 makeover επίπλων19 makeover επίπλων20 makeover επίπλων21 makeover επίπλων22 makeover επίπλων23 makeover επίπλων24 makeover επίπλων25 makeover επίπλων26 makeover επίπλων27 makeover επίπλων28 makeover επίπλων29 makeover επίπλων30

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω ένα ντιβανομπάουλο και ένα τραπέζι παλιό από την γιαγιά μου. Θα ήθελα να τα βάψω σε γκρι χρώμα τύπου vintage αλλά δεν ξέρω τι κωδικό χρώματος πρέπει να επιλέξω. Τι θα με συμβουλεύατε;

    • Κωνσταντίνα συνήθως μελετημένα τέτοια χρώματα υπάρχουν σε σειρές χρωμάτων κιμωλίας…κάνε κάποια ερώτηση σε ενημερωμένα χρωματοπωλεία. Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου ξανά μήνυμα να ψάξω να σου βρώ εγώ κάποιο κωδικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.