Οι Φωτορεαλιστικές τοιχογραφίες είναι εξαιρετική ιδέα για τη διακόσμηση ενός τοίχου μεγάλου μήκους με μια εκπληκτική σε θέα εικόνα. Οι τοιχογραφίες τοίχων μπορούν να απεικονίζουν εξωτικά μέρη, τοπία της πόλης, άλλα και κατά παραγγελία εικόνες. Αυτό προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση των δωματίων σας.
Όταν επιλέγετε μια τοιχογραφία τοίχου το θέμα της θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ και το γούστο σας. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με την ατμόσφαιρα και το ύφος του δωματίου καθώς και το συνδυασμό χρωμάτων του. Τι είδους διάθεση θέλετε να δημιουργήσετε με τη χρήση μιας τοιχογραφίας; Υπάρχουν φωτογραφίες τοιχογραφιών  πόλεων και φύσης που μπορούν να προσθέσουν μια κομψή πινελιά στο ντεκόρ του δωματίου που θέλετε να διακοσμήσετε.
Όταν επιλέγετε μια τοιχογραφία τοίχων βεβαιωθείτε ότι τα υλικά είναι χωρίς βινυλίο (PVC) και άλλα επικίνδυνα υλικά που εκπέμπουν πτητικές οργανικές ενώσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι τοιχογραφίες είναι πιστοποιημένες και καλής ποιότητας. Υπάρχουν σε χαρτί και ύφασμα τυπωμένες τοιχογραφίες  με διάφορες γραφικές σκηνές που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της διακόσμησης του σπιτιού.
Η επιλεγμένη από εσας έντυπη ταπετσαρία είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε έναν τοίχο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μιμηθεί διάφορα υλικά όπως το ξύλο ή  πράγματα όπως μια ταπετσαρία βιβλιοθήκη στο σπίτι ή την εργασία σας. Η ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου εκτυπώνοντας μια πανοραμική θέα ή εικόνες σε απόσταση για παράδειγμα. Δείτε τις εικόνες του άρθρου μας και σχεδιάστε και εσεις την δική σας διακόσμηση με φωτορεαλιστικές τοιχογραφίες και ταπετσαρίες.

Via: interiorholic.com

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν ξέρω να σου πω αν την έχει κάποιο Ελληνικο κατάστημα…μπορείς όμως να αναζήτηση στο google για ανάλογες.

  1. kalispera sas,
    parakalo gnorizete poso kostizoun oi fotorealistikes toixografies pou proteinete kai pou mporo na tis vro kai na tis parageilo?
    paralako perimeno apantisi sas…..

    me ektimisi
    Demi

    • Δήμητρα οι φωτορεαλιστικές ταπετσαρίες αναλόγως την διασταση και την ποιότητα τους μπορούν να έχουν μια μεγάλη διακύμανση στην τιμή τους. Συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου πω, ούτε τιμ΄ς ούτε που θα τις βρείς στη Ελλάδα. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο google, ακαι αν δεν βρείς κάτι ικανοποιητικό στην χώρα μας να ρωτήσεις και να παραγγείλεις online σε κάποιο από τα απίθανα σιτε που θα βρείς στο ιντερνετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.