διακόσμηση με κουνουπιέρες1

Η διακόσμηση με κουνουπιέρες φέρνει στο νου εικόνες του παρελθόντος. Σε παλαιότερες εποχές μια ιδέα με ευρεία απήχηση. Μια πρακτική και πρωτότυπη λύση που τοποθετούνταν πάνω από το κρεβάτι, τότε, εκτός από το να  κρατάει μακριά τα έντομα, προσθέτε και μια ρομαντική πινελιά και γοητεία στο υπνοδωμάτιο.

Τα κρεβάτια με ουρανό και κουνουπιέρες χρησιμοποιήθηκαν στο δέκατο έκτο αιώνα και η λειτουργία της ήταν να προστατεύσει τους ανθρώπους από τα έντομα και να διατηρούν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κρεβατιού. Αυτό το εξάρτημα έχει γίνει ένα πολύ κομψό διακοσμητικό σήμερα, και που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά, μια λεπτομέρεια αίγλης και μια νότα κεφιού στη διακόσμηση.

Απολάυστε στις παρακάτω εικόνες υπέροχες ιδέες, και αν θέλετε κάποιο ρομντισμό το δωμάτιο σας, τολμήστε το…

διακόσμηση με κουνουπιέρες2 διακόσμηση με κουνουπιέρες3 διακόσμηση με κουνουπιέρες4 διακόσμηση με κουνουπιέρες5 διακόσμηση με κουνουπιέρες6 διακόσμηση με κουνουπιέρες7 διακόσμηση με κουνουπιέρες8 διακόσμηση με κουνουπιέρες9 διακόσμηση με κουνουπιέρες10 διακόσμηση με κουνουπιέρες11 διακόσμηση με κουνουπιέρες12 διακόσμηση με κουνουπιέρες13 διακόσμηση με κουνουπιέρες14 διακόσμηση με κουνουπιέρες15 διακόσμηση με κουνουπιέρες16 διακόσμηση με κουνουπιέρες17 διακόσμηση με κουνουπιέρες18 διακόσμηση με κουνουπιέρες19 διακόσμηση με κουνουπιέρες20 διακόσμηση με κουνουπιέρες21

Images via: Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.