Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση ΚαυσόξυλωνΟ καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος και για να  ζεσταθούμε και να νοίωσουμε άνετα μαζευόμαστε γύρω από τα τζάκια . Όμως, ο σχεδιασμός και το ύφος του σπιτιού σας, δεν θα πρέπει να χαλάσει με  υπερβολικό ξύλο που θέλετε για να κάψετε. Πώς μπορείτε να το αποθηκεύσετε με κομψό τρόπο ; Εδώ θα δούμε κάποιους έξυπνους τρόπους
1. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρυο και τα έπιπλα στο δωμάτιο. Ψάξτε για ορισμένα τμήματα ή εσοχές πάνω ή στις πλευρές του τζακιού. Βάλτε τα καυσόξυλα σε  ράφια  ή σε οποιοδήποτε κομμάτι επίπλων – αυτό θα κάνει το τζάκι σας το σημείο εστίασης του δωματίου και την αποθήκευση να είναι πολύ πρωτότυπη.
2 . Μια ειδική ντουλάπα για τα καυσόξυλα. Αν χρειάζεστε πολύ ξύλο και πραγματικά δεν υπάρχει χώρος για να αποθηκεύετε κοντά στο τζάκι – κάνει μια ξεχωριστή θέση αποθήκευσης για τα ξύλα . Μπορεί να είναι ακόμη και χωρίς τις πόρτες για να κάνουν τα καυσόξυλα ένα ακόμη αξεσουάρ διακόσμησης.
3 . Εναρμονίσει το στυλ της αποθήκευσης καυσόξυλων σας με το τζάκι σας. Εάν έχετε ένα τζάκι στο σπίτι σας, τότε κρατήστε το χώρο αποθήκευσής σας κοντά ή να συνδέεται με αυτό.

4. Έπιπλα για εξωτερικούς χώρους ή περιοχές. Μια μεγάλη λειτουργική και καταπληκτική ιδέα που θα βοηθησει να κρατήσετε τα καυσόξυλα ξηρά και καλά διατηρημένα είναι από την αποθήκευσή του κάτω από ένα παγκάκι . Επίσης, ρυθμίζεται έτσι ώστε να είναι σε μια βολική τοποθεσία , όπως κοντά στην βεράντα το αίθριο ή ακόμη και στο γκαράζ .
5. Αγορά των ξύλων βάση σχεδίου κοπής. Μπορεί να είναι πολύ κομψά και όμορφα, και έτσι δεν θα χρειάζεται να κρύψετε τίποτα – το αντίθετο! Κάντε τα καυσόξυλα σας μια προφορά , που θα προσθέσει  ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο σας .
6. Καλάθια για καυσόξυλα. Καλάθια κάνουν κάθε χώρο πιο άνετο και λίγο πιο ρουστίκ , οπότε γιατί να μην αγοράσει ένα τεράστιο  για την αποθήκευση της ξυλείας ;
7. Ειδική επίπλα για φύλαξη  ξύλων. Σήμερα, πολλοί σχεδιαστές είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την αποθήκευση ξύλων δημιουργώντας μερικά τρομερά κομμάτια επίπλων,  ώστε να είναι ένα κομψό και συναρπαστικό αξεσουάρ – και όχι μόνο από ξύλο .

Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων1 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων2 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων3 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων4 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων5 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων6 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων7 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων8 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων9 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων10 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων11 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων12 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων13 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων14 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων15 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων16 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων17 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων18 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων19 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων20 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων21 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων22 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων23 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων24 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων25 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων26 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων27 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων28 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων29 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων30 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων31 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων32 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων33 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων34 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων35 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων36 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων37 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων38 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων39 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων40 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων41 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων42 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων43 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων44 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων45 Δημιουργικοί τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων46 Images via: Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.