Βραχόκηποι 15 απίθανες ιδέες σχεδιασμού και συμβουλές

Οι βραχόκηποι είναι ένας φανταστικός τρόπος να προσθέσετε μοναδικά σχήματα και υφές από βράχους και ιδέες τοπίου κήπου που δίνουν μια φυσική αίσθηση στον κήπο σας ή στο μπροστινή αυλή σας. Ο συνδυασμός βράχων, φυτών και λουλουδιών είναι ένας φθηνός τρόπος για να ενισχύσετε την ομορφιά του σχεδιασμού του κήπου σας.

Οι βραχώδεις κήποι αποτελούν δημιουργική αντανάκλαση των καταπληκτικών ορεινών σκηνών που μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά ακριβώς έξω από το σπίτι σας. Διάφορα φυτά και άνθη συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν το ουδέτερο, ήρεμο και διαχρονικό περιβάλλον που δημιουργείται από τους βράχους στους κήπους.

Ιδέες για να δημιουργείσετε όμορφους βραχόκηπους

Όμορφοι βραχόκηποι είναι πολύ ελκυστικοί, όταν ταιριάζουν αρμονικά με τις ιδέες του κήπου, της πρόσοψης ή του κήπου. Όμορφος σχεδιασμός βραχόκηπων είναι μια τέχνη, οπότε ένας αρχάριος πρέπει να μάθει τα βασικά του πώς να σχεδιάσει έναν κήπο με βράχια, φυτά και λουλούδια.

Οι τυπικοί βραχόκηποι τονίζουν το εξωτερικό ντιζάιν και τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σας. Ο όμορφος σχεδιασμός ροκ κήπου κάνει την αυλή ή τον κήπο πιο αρμονικό και ισορροπημένο, μετατρέποντας το φυσικό τοπίο σε έργο τέχνης.

Οι βραχόκηποι μπορούν να περιλαμβάνουν μόνο πράσινα φυτά ή πολύχρωμα φυτά και λουλούδια που φέρνουν τη ζωή στο βραχώδες τοπίο  και να δώσει μια πιο φυσική ματιά με βράχους στη ρύθμιση κήπων.

Κήπος με πέτρες: ιδέες για τους πιο χαλαρούς τεμπέληδες κηπουρούς

Τα φυσικά σχέδια βραχόκηπων φαίνονται ανεπίσημα και φυσικά με άγρια φυτά και λουλούδια που αναπτύσσονται σε ελεύθερο στυλ. Διακοσμητικά φυτά και λουλούδια μπορούν να προστεθούν στον φυσικό σχεδιασμό του κήπου, καθιστώντας τον φωτεινότερο και πιο πολύχρωμο.

Για περισσότερη έμπνευση απλά δείτε τις παρακάτω εικόνες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.