Αρωματικές συνταγές κεριών που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, στο σπίτι

Το άρωμα των κεριών, η ζεστασιά και το φως τους δημιουργούν μια κατάσταση ευεξίας και μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς τον σχεδιασμό ενός δωματίου. Γι ‘αυτό σας παροτρύνουμε να δημιουργήσετε τα δικά σας αρωματικά κεριά. Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε ότι τα συστατικά που βάζετε είναι φυσικά, το άρωμα μπορεί να επιλεγεί από εσάς και, επιπλέον, αυτά τα κεριά μπορούν να είναι ιδανικά δώρα για τους φίλους σας.

Ανακαλύψτε πώς αυτά τα αρωματικά κεριά μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς το περιβάλλον του δωματίου. Δοκιμάστε αυτές τις συνταγές για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας όταν τους προσκαλείτε για δείπνο.

Ζεστή, χαλαρωτική ατμόσφαιρα με DIY ιδέες διακόσμησης κεριών

Συνταγή για αρωματικά κεριά που παρασκευάζονται στο σπίτι

Ανεξάρτητα από το άρωμα που επιλέγετε, τα σπιτικά κεριά έχουν κάποια βασικά συστατικά. Για να τα προετοιμάσετε:

κόκκοι κεριού (παραφίνη)
στεατίνη;
χρωστικές ουσίες
βαμβακερό φιτίλι.


Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να λιώσετε την παραφίνη. Αυτή είναι η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή κεριών. Βρίσκεται σε ειδικά καταστήματα, είναι εύκολο να σχηματιστεί και λιώνει στους 54 βαθμούς Κελσίου. Η παραφίνη λιώνει σε μπεν μαρί και μετά τα κεριά ετοιμάζονται να χυθούν.

Χρειάζεστε ένα κερί στη μέση του οποίου να στερεώσετε ένα βαμβακερό φιτίλι.

Αφού λιώσετε την παραφίνη, ρίξτε το κερί. Στη συνέχεια, σε λίγες ώρες το κερί θα σκληρύνει. Αφαιρέστε το δοχείο από το εσωτερικό, καθώς και το κερί από το καλούπι για να ρίξετε τα κεριά.

Υπολογίστε την κατά προσέγγιση ποσότητα κεριού για ένα καλούπι. Γεμίστε τη φόρμα με νερό. Για να προσανατολιστείτε, χρειάζεστε 100 ml νερού για 90 γραμμάρια στερεού κεριού.

Διακοσμητικό κερί διακοσμημένο με χαρτοπετσέτες

Τα κεριά διακοσμημένα με χαρτοπετσέτες είναι ιδιαίτερα όμορφα, ιδανικά για τοποθέτηση στο τραπέζι σας και, ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο, μπορούν να ξεχωρίζουν με όμορφους τρόπους.

Στα καταστήματα χόμπι μπορείτε να βρείτε ειδικά αυτοκόλλητα για κεριά. Αφού εφαρμόσετε ένα στρώμα κόλλας, απλώστε την χαρτοπετσέτα στην επιλεγμένη επιφάνεια και μετά, με τη βοήθεια ενός υφάσματος, αφαιρέστε τις φυσαλίδες αέρα από κάτω από την πετσέτα. Μετά τη σκλήρυνση, η επιφάνεια καλύπτεται με ένα στρώμα κόλλας. Τέλος, το κερί είναι διακοσμημένο με δαντέλα και κορδέλα.

Κάντε φανταστικά διακοσμητικά κεριά gel μέσα σε λίγα λεπτά

Αρωματικό κερί διακοσμημένο με αποξηραμένα λουλούδια

Αν θέλετε τα κεριά που φτιάχνετε να είναι απολύτως υπέροχα, μοναδικά, τότε σας συμβουλεύω να επιλέξετε να τα διακοσμήσετε με αποξηραμένα λουλούδια.

Μετά τη σκλήρυνση του κεριού, λίγο κερί λιωμένο με μια βούρτσα εφαρμόζεται σε μια πολύ μικρή επιφάνεια, μετά την οποία τα αποξηραμένα λουλούδια κολλούν. Αφού διακοσμηθεί παντού, το κερί βυθίζεται σε λιωμένο κερί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.