από στάβλους σε σπίτια

Οι παλιοί αχυρώνες και στάβλοι είχαν και συνεχίζουν να έχουν μεγάλη επιρροή στο σχεδιασμό πολλών σύγχρονων σπιτιών. Είτε μιλάμε για αχυρώνες που έχουν μετατραπεί σε σύγχρονα σπίτια ή για κατοικίες με ρουστίκ σχέδια εμπνευσμένα από σιταποθήκες και στάβλους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι μόνο και μόνο επειδή κάτι είναι παλιό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επηρεάσει τις νέες δημιουργίες. Τούτου λεχθέντος, ας ελέγξετε παρακάτω μερικά σπίτια αχυρώνες για να δείτετι σώζεται από τον αρχικό σχεδιασμό και ποιες νέες βελτιώσεις που προστίθενται σε αυτούς.

Όλα είχαν χρησιμοποιηθεί στο παραλθόν σαν σταβλοι ή αχυρώνες σες διαφορες χώρες του κόσμου. Κάποια καταστράφηκαν από σεισμό, άλλα απο το πέρασματου χρόνου. Όμως όλα έχουν ανακαινηστεί μοντέρνα, μαγικά. Τι να πώ, αν είναι έτσι οι στάβλοι και οι αποθήκες, τότε θα ήθελα να ζώ σε ένα τέτοιο… Απολάυστε τα και πάρτε έμνπευση… σίγουρα οι περισσότεροι θα έχουν κάτι παλιό σε κάπιο χωριό ή εξοχή, που ίσως φτιάξετε κάποια στιγμή.

από στάβλους σε σπίτια1 από στάβλους σε σπίτια2 από στάβλους σε σπίτια3 από στάβλους σε σπίτια4 από στάβλους σε σπίτια5 από στάβλους σε σπίτια6 από στάβλους σε σπίτια7 από στάβλους σε σπίτια8 από στάβλους σε σπίτια9 από στάβλους σε σπίτια10 από στάβλους σε σπίτια11 από στάβλους σε σπίτια12 από στάβλους σε σπίτια13 από στάβλους σε σπίτια14 από στάβλους σε σπίτια15 από στάβλους σε σπίτια16 από στάβλους σε σπίτια17 από στάβλους σε σπίτια18 από στάβλους σε σπίτια19 από στάβλους σε σπίτια20 από στάβλους σε σπίτια21 από στάβλους σε σπίτια22 από στάβλους σε σπίτια23 από στάβλους σε σπίτια24 από στάβλους σε σπίτια25 από στάβλους σε σπίτια26 από στάβλους σε σπίτια27 από στάβλους σε σπίτια28 από στάβλους σε σπίτια29 από στάβλους σε σπίτια30 από στάβλους σε σπίτια31 από στάβλους σε σπίτια32 από στάβλους σε σπίτια33 από στάβλους σε σπίτια34 από στάβλους σε σπίτια35 από στάβλους σε σπίτια36 από στάβλους σε σπίτια37 από στάβλους σε σπίτια38 από στάβλους σε σπίτια39 από στάβλους σε σπίτια40 από στάβλους σε σπίτια41 από στάβλους σε σπίτια42 από στάβλους σε σπίτια43 από στάβλους σε σπίτια44 από στάβλους σε σπίτια45 από στάβλους σε σπίτια46 από στάβλους σε σπίτια47 από στάβλους σε σπίτια48 από στάβλους σε σπίτια49 από στάβλους σε σπίτια50 από στάβλους σε σπίτια51 από στάβλους σε σπίτια52 από στάβλους σε σπίτια53 από στάβλους σε σπίτια54

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.