Diy από παλιά παντζούρια

Ακόμα κι αν δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλή όσο παλιά, τα παραθυρόφυλλα δεν είναι εντελώς άχρηστα. Μπορεί να μην χρειαστούν σήμερα για τον συνήθη προορισμό τους, αλλά σίγουρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς άλλους τρόπους. Τα ξύλινα παντζούρια μπορούν να επανατοποθετηθούν με πολλούς τρόπους. Βρίσκουμε το θέμα συναρπαστικό και πραγματικά θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις ιδέες που βρήκαμε.

20 Καταπληκτικές νέες ιδέες διακόσμησης από παλιά παραθυρόφυλλα

 

Αν έχετε ήδη παλιά ξύλινα παραθυρόφυλλα μπορείτε να τα μετατρέψετε, κάθε έργο που επιλέγετε να κάνετε είναι άμεσο και εύκολο. Ας πούμε ότι θα θέλατε να φτιάξετε ένα ράφι για το μπάνιο σας, ένα υπέροχο τραπεζάκι, ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας, ή ακόμη και καταπληκτικά διακοσμητικά στοιχεία.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω και είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολλές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν.

diy από παλιά παντζούρια1 diy από παλιά παντζούρια2 diy από παλιά παντζούρια3 diy από παλιά παντζούρια4 diy από παλιά παντζούρια5 diy από παλιά παντζούρια6 diy από παλιά παντζούρια7 diy από παλιά παντζούρια8 diy από παλιά παντζούρια9 diy από παλιά παντζούρια10 diy από παλιά παντζούρια11 diy από παλιά παντζούρια12 diy από παλιά παντζούρια13 diy από παλιά παντζούρια14 diy από παλιά παντζούρια15 diy από παλιά παντζούρια16 diy από παλιά παντζούρια17 diy από παλιά παντζούρια18 diy από παλιά παντζούρια19 diy από παλιά παντζούρια20 diy από παλιά παντζούρια21 diy από παλιά παντζούρια22 diy από παλιά παντζούρια23 diy από παλιά παντζούρια24 diy από παλιά παντζούρια25 diy από παλιά παντζούρια26 diy από παλιά παντζούρια27 diy από παλιά παντζούρια28 diy από παλιά παντζούρια29 diy από παλιά παντζούρια30

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.