Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγάπη είναι στον αέρα όπως λέει και το τραγούδι.  Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο δύο εβδομάδες μακριά και η τρέλα έχει ήδη αρχίσει. Έμπνευση και ιδέες για δώρα μπορούν να βρεθούν κυριολεκτικά οπουδήποτε, αλλά η DIY χειροτεχνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκφράζει περισσότερο από κάθε αγόρα και σίγουρα θα κάνουν εντύπωση. Δοκιμάστε γλυκά και βρώσιμα δώρα, αλλά μην πάτε πολύ μακριά και απλά προσπαθήστε νόστιμες συνταγές. Εσωτερικού χώρου σχεδιαστικές ιδέες είναι επίσης μια καλή προσπάθεια να εντυπωσιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάντε μικρές αλλαγές και προσθήκες, όπως μια όμορφη ταπετσαρία, μια γιορτινή καραμέλα, βάζο γεμάτο λουλούδια ή μαξιλάρια διακοσμημένα με καρδιές.  Αλλά τα σχέδια της αγάπης σε χαρτί  για τον τοίχο  δεν είναι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε να είστε χαρούμενοι και ρομαντικοί καθημερινά όλη την ημέρα με τις ακόλουθες  διακοσμήσεις τέχνης και ιδέες τοίχου. Δείτε τις εικόνες παρακάτω, δοκιμάστε να κάνετε κάποιες,  είναι πρωτότυπα και θα εκτιμηθούν σίγουρα. Απολαύστε το!

Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου1 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου2 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου3 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου4 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου5 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου6 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου7 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου8 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου9 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου10 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου11 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου12 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου13 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου14 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου15 Diy δέες για του Αγίου Βαλεντίνου16

Images via: Pinterest

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.