πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης33Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να θυμηθούν ακόμα τις φορές, όταν η γιαγιά έπλεκε γαλήνια για κάποιον από την οικογένεια, υπομονετική ύφανση σειρά μετά τη σειρά με τη βεβαιότητα για καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτή η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές και όχι μόνο, να ερμηνεύσουν αυτή τη μορφή τέχνης ως μοτίβο στο σύγχρονο περιβάλλον μας.  Από πλεκτά μαξιλάρια, σε πλεκτή τέχνη του δρόμου, έχουμε δει αυτή την αγάπη και την ζεστή της δημιουργικότητας από ευέλικτα υλικά.

Έμπνευση που λαμβάνετε από διαφορετικούς πολιτισμούς. Οι τεχνικές και τα υλικά που μιλούν για τη σημασία των ιστορικών αξιών στην σύγχρονη κοινωνία μας. Τα χρώματα, υφές και ανατροπές. Νήματα και βελόνες. Όλα αυτά τα στοιχεία που συμβάλουν στη δημιουργία ενός ζεστού οικιστικού περιβάλλοντος συνδέοντας πολιτισμούς και τεχνολογίες.

Με παρουσία σε πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, τα πουφ παρέχουν άνεση και χρηστική λειτουργία. Ως ένα ιδιαίτερα ευέλικτο αξεσουάρ στο σπίτι, το πουφ είναι ένα κάθισμα, ένα σκαμνί για τα πόδια  και ένα τραπεζάκι σαλονιού. Είτε είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα ή σύγχρονα υλικά, ή πλεγμένο στα χέρια, το πουφ είναι προσαρμόσιμο, ευέλικτο και εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα, τα πλεκτά πουφ είναι θεαματικά ακριβώς λόγω της προσαρμοστικότητάς τους, και πολλοί σχεδιαστές δίνουν νέα ερμηνεία σε αυτή την επίπλωση έχοντας βρει νέες μορφές και σχήματα.

Δεν θα σας κουράσουμε όμως με άλλα λόγια απλά θα αφήσουμε τις εικόνες να διεγείρουν την φαντασία σας και να εμπνέυσουν τις δικές σας διακόσμήσεις. Απολάυστε τα….

Εσείς πόσο δημιουργικοί μπορεί να είστε με το πλέξιμο;

πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης

πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης1 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης2 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης3 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης4 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης5 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης6 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης7 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης8 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης9 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης10 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης11 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης12 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης13 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης14 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης15 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης16 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης17 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης18 πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης19

Images via: Pinterest

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Μια τέλεια ιδέα είναι να αγοράσετε μερικά δροσερά πλεκτά κομμάτια επίπλων ή ακόμη και να τα φτιάξετε μόνοι σας, καθώς τέτοια […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.