Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι1

Λοιπόν, αν το όνειρο σας είναι να ξεφύγετε από κάπου για να έχετε την νύχτα τα αστέρια στα πόδια σας χωρίς φώτα σπιτιών ή κτιρίων και να αλλάξετε την εικόνα σας για τον ουρανό ή να αφήσετε τα παιδιά σας για να κάνετε τον κήπο χωρίς να ενοχλείστε, αυτό είναι το τέλειο μέρος όπου σίγουρα θα θέλατε να είστε. Δεν νομίζω ότι θα μαντέψετε με την πρώτη, που βρίσκεται  αυτό το μικρό χωριουδάκι, γι αυτό θα σας πω, ότι το σπίτι αυτό είναι στην Κροατία, στην Istria Χερσόνησο. Μόλις ένα μίλι μακριά από την όμορφη πόλη της Labinκαι είναι μόνο τρία σπίτια, όχι περισσότερα, και ένα από αυτά είναι και αυτό. Ένα μικρό σπίτι, αλλά πολύ ευχάριστο, που μπορεί να εμπνεύσει ως πρότυπο για το σπίτι των διακοπών και των ονείρων σας.

Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι2 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι3 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι4 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι5 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι6 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι7 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι8 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι9 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι10 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι11 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι12 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι13 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι14 Αξιολάτρευτο μικρό  ρουστίκ σπιτάκι15

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.