Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (1)Σιγά σιγά αρχίζει να έχει πανέμορφο καιρό έξω, τόσο όμορφο και ενδιαφέρον όπως και το θέμα μας σήμερα. Τι είναι αυτό; Σχετικά με Κηπουρική και αναρριχώμενα φυτά, ένα θέμα το οποίο σας προτείνουμε να το δείτε με ενδιαφέρον.

Υπάρχουν πολλά αναρριχητικά φυτά που την αρχή της άνοιξης δίνουν ζωή στον κήπο σας, ένα από τα είδη των φυτών αυτών είναι ο κισσός που αν αφεθεί ανεξέλεγκτος  θα επεκταθεί παντού.

Αλλά δεν θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά αυτού του φυτού, στις ακόλουθες γραμμές θέλουμε να μιλήσουμε, αλλά για τις ιδέες για να διακοσμήσετε κάποια μέρη της εξωτερικής σχεδίασης σας με αυτά.

Γιατί να επιλέξετε αυτές τις εγκαταστάσεις και τις ιδέες του σχεδιασμού; επειδή μπορούν εύκολα μπορούν να επεκταθούν κατά μήκος του φράχτη σε στηρίγματα από σύρμα ή ακόμη και ένα παχύτερο νήμα. Τίποτα εντυπωσιακό. Ο καθένας ξέρει να καρφώσει ένα καρφί στον τοίχο ή φράχτη και είστε έτοιμοι για το αναρριχώμενο φυτό σας. Η διαφορά είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέλα διακόσμησης, όπως σας αρέσει.

Μερικά από αυτά τα αναρριχώμενα φυτά θα σας ανταμείψουν με μικρά λευκά λουλούδια και θα δώσουν στον κήπο σας μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Και τα όμορφα αυτά φυτά δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, τις περισσότερες φορές απλά λίγο πότισμα κατά τη διάρκεια των περιόδων ξηρασίας, και θα εκπληρώσουν την αποστολή του, δηλαδή να επεκταθούν στο μέπος που έχετε προετοιμάσει εκ των προτέρων.

Εκτός από αυτά τα αναρριχητικά φυτά μπορείτε να τα φυτέψετε στο φράκτη και νάνους θάμνους ή λουλούδια πλατύφυλλα για μια διαφοροποιημένη εικόνα στο τοπίο.

Αν τα αναρριχώμενα φυτά είναι από τα αγαπημένα σας, εδώ είναι το πώς μπορείτε να στολίσετε τον κήπο μαζί τους και επειδή έχουμε εικόνες που θα σας εμπνεύσουν,περιμένουμε και τα σχόλια σας.

Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (2) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (3) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (4) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (5) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (6) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (7) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (8) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (9) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (10) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (11) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (12) Αναρριχώμενα φυτά ιδέες (13)

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσει πολύ η ιδέα σας για το τετράγωνο πλέγμα με σύρμα γιατί εκτός από το φυτό που στολίζει το τοίχο νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δώσει χρώμα και θα δημιουργήσει ένα focal point όταν καθόμαστε στο μπαλκόνι!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.