Έξυπνες δραστηριότητες και DIY δημιουργίες με βαμμένα βότσαλα

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, τα παιδιά απολαμβάνουν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους. Σίγουρα, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να τους προσφέρετε δραστηριότητες που συνδυάζουν την αγάπη τους για τη φύση και το DIY. Η ζωγραφική με βότσαλα είναι πιθανώς μια τέτοια δημιουργική δραστηριότητα που μπορεί να ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους.

Ζωγραφίζοντας πέτρες και βότσαλα και δημιουργώντας εικόνες μάνταλα – 45 Μυστικά Παραδείγματα

Κάποια βότσαλα, μια μικρή ζωγραφική και φαντασία αρκούν για να κάνετε αρκετά αυθεντικές δημιουργίες. Μόλις ζωγραφιστούν, αυτοί οι μικροί φυσικοί θησαυροί μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χιλιάδες δημιουργικούς τρόπους. Ακόμα και οι ενήλικες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ως σταντ φωτογραφιών, πολύχρωμες ετικέτες κήπων, χαρτικά και άλλα. Μην διστάσετε να μετατρέψετε χρωματιστά βότσαλα σε όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Εδώ είναι μερικές ιδέες δραστηριότητας με βότσαλα ζωγραφισμένα για να κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους. Ο κατάλογος είναι ανεξάντλητος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.