Ιδέες για ένα κήπο στη στέγη

Στις μέρες μας οι επαγγελματικές γνώσεις έχουν απογειωθεί τόσο πολύ που μας δίνουν την δυνατότητα να φτιάξουμε πανέμορφους κήπους στις στέγες των σπιτιών της πόλης, παρέχοντας πράσινες οάσεις που ανεβάζουν την διάθεση και το κέφι των κατοίκων της πόλης.  Το σημερινό άρθρο μας λοιπόν παρουσιάζει πολλά παραδείγματα από κήπους οροφής που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για σας. Ρίξτε μια ματιά και προσπαθήστε να επισκεφθείτε τα γείτονες που έχουν ήδη ένα ….
Roof garden συναντούμε συχνά σε  ξενοδοχεία και είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται γενικά για αναψυχή, διασκέδαση, και σαν ένα πρόσθετο υπαίθριο χώρο διαβίωσης για τους κατοίκους του κτιρίου. Μπορεί να περιλαμβάνει γλάστρες, φυτά, φαγητό, έπιπλα, υπαίθριες κατασκευές, όπως πέργκολες και υπόστεγα, και αυτοματοποιημένη άρδευση και συστήματα φωτισμού. Ένα roof garden του ξενοδοχείου δυναμώνει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης που μπορεί να χαθεί σε αστικά περιβάλλοντα.

Αν είστε από τους τυχερούς που έχετε σπίτι με δική σας ταράτσα ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε και να φτιάξετε την δική σας όαση, ένα μέρος που σίγουρα θα θέλει να είναι εκεί όλη η οικογένεια σας συνέχεια….αλλά προφανώς και οι φίλοι σας να θέλουν να σας βλέπουν περισσότερο…..

Εικόνες via: homedesigndecorates.com | designrulz.com

This entry was posted in Κήπος, Ταράτσα- Αίθριο and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ιδέες για ένα κήπο στη στέγη

  1. Pingback: Ένας φανταστικός πολύχρωμος πάγκος που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

  2. Pingback: Αστικός Κηπουρός: Κήποι στην ταράτσα | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*