ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλήςΧάρη εν μέρει στην αύξηση των τιμών στα σπίτια και την κυκλοφορία των εμπνευσμένων φωτογραφιών κήπου σε ιστοσελίδες όπως το Pinterest και το Instagram, ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν αρχίσει να βλέπουν τις μπροστά αυλές τους με ένα νέο μάτι. Δεν είναι μόνο μια καλά σχεδιασμένη διακόσμηση τοπίου που τονίζουν την ομορφιά και τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά ενός σπιτιού, αλλά επίσης αυξάνουν και την αξία ενός σπιτιού με τη βελτίωση του. Ενώ μια ελκυστική αυλή μπορεί να πάρει χρόνο και χρήμα για να δημιουργήθει, υπάρχουν μερικοί τρόποι για δημιουργική και χαμηλής συντήρησης διακόσμησης του εξωτερικού του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

44 Καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης κήπου – Απελευθερώστε τη γοητεία του εξωτερικού σας

Υπάρχουν κάποιες ιδέες μπροστά κήπου οι οποίες είναι καθολικά χρήσιμες. Για παράδειγμα, σχεδόν σε κάθε μέτωπο βοηθά την αυλή ή κήπο χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από δέντρα και πολύχρωμα εποχιακά λουλούδια. Με την ανάμειξη των δύο θα έχετε τόσο πράσινο και την ελευθερία να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα ανθοφόρα φυτά, καθώς οι εποχές αλλάζουν. Ανάλογα με το κλίμα και τη δέσμευσή σας, μπορείτε να είστε σε θέση να κάνετε ακόμη χρήση ανθοφορίας σε δέντρα όπως αζαλέες για να δημιουργήσετε μια φιλόξενη αυλή που δεν απαιτεί σχεδόν καμία προσπάθεια.

Δεν έχει σημασία τι ιδέες σχεδιασμου σας ευνοούν, διαλέξτε φυτά που είναι κατάλληλα για το κλίμα και για τις ειδικές συνθήκες της αυλής και του κήπου σας και με λίγη τεχνογνωσία, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μπροστινό κήπο που θα εντυπωσιάσει τους γείτονές σας και θα δώσει μια ώθηση στην την αξία του σπιτιού σας.

30 DIY ιδέες με καφασωτά για τον όμορφο κήπο σας

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσετε κάποιο ενδιαφέρον στην μπροστινή αυλή του σπιτιού σας είναι να φυτέψετε ένα πολύχρωμο σύνορο ανθοφόρων φυτων για να ζωντανέψετε είσοδό σας. Σε αυτό το μέτωπο ιδέας κήπου, ένα μίγμα  ετήσιων και πολυετών λουλουδιών, όπως ορτανσίες και πετούνιες χρησιμοποιούνται για ένα pop up χρωμάτων, ενώ μερικά αειθαλείς και θάμνοι εξασφαλίζουν όλο το χρόνο πράσινο. Τι κάνει αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο τόσο ελκυστικό είναι η χρήση ζαρντινιερών. Όχι μόνο δεν βοηθούν για να ομορφύνετε την είσοδο, αλλά επίσης να βοηθήσει να τραβήξουν τα μάτια των επισκεπτών στο ίδιο το σπίτι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε άμεση ομορφιά σε οποιοδήποτε σπίτι, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα σπίτια επισκεπτών, ή τα σπίτια που βρίσκονται στην αγορά.

Χώρος στον κήπο – μια γωνία πικνίκ όνειρα

Στις παρακάτω εικόνες έχουμε για σας μια συλλογή από 50 εικόνες με ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής που θα αγαπήσετε και θα σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση.

ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής1 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής2 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής3 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής4 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής5 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής6 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής7 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής8 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής9 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής10 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής11 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής12 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής13 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής14 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής15 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής16 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής17 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής18 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής19 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής20 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής21 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής22 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής23 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής24 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής25 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής26 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής27 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής28 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής29 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής30 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής31 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής32 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής33 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής34 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής35 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής36 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής37 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής38 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής39 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής40 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής41 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής42 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής43 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής44 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής45 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής46 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής47 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής48 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής49 ιδέες σχεδιασμού μπροστινού κήπου και αυλής50

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.