DIY χαλιά

Στο σημερινό μας άρθρο θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το πλήρες φάσμα των σχεδίων για DIY χαλιά. Έχουμε χαλιά σε διασκεδαστικά σχήματα για τα παιδιά, χαλιά σε διασκεδαστικά χρώματα για να ζωντανέψουν το γραφείο ή το δωμάτιο χειροτεχνίας. έχουμε ακόμη και μερικά χαλιάς πλήρους μεγέθους που είναι αρκετά κομψά για επίσημο δείπνο. Παρόλο που αυτές οι ιδέες για DIY χαλιά προσφέρουν ένα επαγγελματικό τελικό προϊόν, είναι αρκετά εύκολο για ακόμη και να δημιουργήθουν από ερασιτέχνες και να ολοκληρώθουν σε μια μέρα με ελάχιστες προμήθειες.

Υπέροχες αντικέ πιατοθήκες για την Vintage Κουζίνα σας

 

Εάν τα δάπεδά σας αισθάνονται κρύα και απρόσωπα ή έχετε ένα φθαρμένο τμήμα σκληρού ξύλου που θα θέλατε να καλύψετε, τότε είναι καιρός να βάλετε ένα χαλί. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας. Είτε θέλετε κάτι παιχνιδιάρικο, κομψό ή εξελιγμένο, σας έχουμε καλύψει (και εσας και το δάπεδο σας).

DIY χαλιά1

Source

DIY χαλιά3

Source

DIY χαλιά4

Source

DIY χαλιά5Source

DIY χαλιά6

Source

DIY χαλιά7

Source

DIY χαλιά8

Source

DIY χαλιά9

Source

DIY χαλιά10

Source

DIY χαλιά11

Source

DIY χαλιά12

Source

DIY χαλιά13

Source

DIY χαλιά14

Source

DIY χαλιά2

Source

DIY χαλιά16

Source

DIY χαλιά15

Source

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Τα DIY πλεκτά χαλάκια με λουλούδια είναι ένας απλός και φθηνός τρόπος για να ανακαινίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού και να την κάνετε πιο γοητευτική, ζεστή, ρομαντική και άνετη. Είτε πρόκειται να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό, την κουζίνα, το μπάνιο ή ακόμα και το φουαγιέ, το βελονάκι με λουλούδια είναι μια μεγάλη επιλογή που ποτέ δεν σβήνει ο χρόνος. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.