Ιδέες με χρώματα για εξωτερικούς χώρους και προσόψεις σπιτιών

Υπάρχει μια άπειρη ποικιλία εξωτερικών συνδυασμών χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε την πρόσοψη του σπιτιού σας. Θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το δύσκολο έργο και θα σας δείξουμε τις τρέχουσες τάσεις.

Πως μπορείτε να ντύσετε έναν εξωτερικό τοίχο για να αλλάξετε τη διάθεση – 50 απίθανες ιδέες

 

Συνδυασμοί χρωμάτων για μοδάτα σπίτια

Είτε θέλετε το σπίτι σας να ξεχωρίζει από τους άλλους στη γειτονιά, είτε απλά αν ψάχνετε για έναν τρόπο να κάνετε το σπίτι τόσο κομψό όσο το εσωτερικό του, θα σας δείξουμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε όμορφα χρώματα για να βάψετε ένα σπίτι στο εξωτερικό του.

Λευκοί τοίχοι με μαύρες ή σκουρόχρωμες πόρτες πόρτες και παράθυρα
Εάν το σπίτι σας έχει όμορφα παράθυρα (ή άλλα όμορφα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά), αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους αναδείξετε την προσοχή. Σε συνδυασμό με ένα λευκό εξωτερικό, οι λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα μπορούν να φανούν θεαματικές.

Μαύρο με λευκές λεπτομέρειες
Το μαύρο είναι ένα σημαντικό χρώμα στον κόσμο των εξωτερικών έργων βαφής και μπορεί να κάνει μια ισχυρή και εντυπωσιακή δήλωση. Οι πινελιές λευκού χρώματος ξεχωρίζουν από το σκοτάδι του μαύρου.

Χρώματα παστέλ με έγχρωμα στοιχεία
Τα μαλακά παστέλ, στο εξωτερικό ενός σπιτιού, είναι πραγματικά υπέροχα. Μια αντίθεση προσθέτει ένα άγγιγμα δροσιάς σε ένα παραδοσιακό σπίτι στυλ.

Δύο αποχρώσεις του γκρι
Εάν μια εντελώς μαύρη πρόσοψη είναι πάρα πολύ, δοκιμάστε γκρι-γκρι, μια πολύ πιο μέτρια και παραδοσιακή φόρμουλα. Αυτό το παιχνίδι δύο τόνων θα δώσει στο εξωτερικό λίγο περισσότερο ενδιαφέρον και διάσταση.

Σκούρα χρώματα + φυσικό ξύλο
Πολλά σπίτια έχουν λεπτομέρειες σε τούβλα, πέτρα ή ξύλο. Μπορείτε να πάρετε μια κομψή εμφάνιση, και να αυξήσετε την αντίθεση μεταξύ του τοίχου και του φυσικού ξύλου, με ένα σκούρο χρώμα στο εξωτερικό.

Γκρι και ξύλο
Αυτό που είναι πολύ μοντέρνο και φαίνεται πολύ κομψό μπορείτε να το συνδυάσετε με χρώμα σκούρου ξύλου.

Γκρι και νέον χρώματα
Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί κίτρινο ή νέον.

Μοντέρνοι Συνδυασμοί Χρωμάτων: Κίτρινο και γκρι

 

Λευκό
Το κλασικό λευκό χρώμα για τους τοίχους, σε συνδυασμό με πιο σκούρα χρώματα για να αναδείξει κάποιες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, καθώς και πόρτες και παράθυρα, βοηθώντας να δώσετε βάθος και ενδιαφέρον στις γραμμές της πρόσοψης.

Λευκό και καφέ
Μπορείτε επίσης να παίξετε με γήινα καφέ.
Καφέ ξύλο και γκρι τσιμεντί.

Γκρίζες προσόψεις με λευκές λεπτομέρειες
Ένα άλλο κλασικό που είναι πολύ μοντέρνο, είναι να χρησιμοποιήσει το γκρι χρώμα για να βάψετε τους τοίχους και τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Παράκάτω έχουμε μια συλλογή με επιλεγμένες εικόνες για να πάρετε ιδέες.

colordekor

 

χρώματα-εξωτερικού-χώρου

vivechrom

 

χρώματα-εξωτερικού-χώρου

elaioxromatistis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.