Η παιδική ηλικία είναι μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μας ή υποτίθεται ότι είναι έτσι. Είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα όταν είστε ένα μικρό παιδί. Δεν έχετε καμία ανησυχία, και όχι πάρα πολλές ευθύνες. Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πράγματα που προσφέρονται σε σας και αφήστε στους άλλους  να φροντίζουν για την ασφάλεια και τις ανάγκες σας. Για μένα παιδική ηλικία αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες και πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής μου. Μου θυμίζει όλα τα αστεία πράγματα που συνήθιζα να κάνω, τα αστεία παιχνίδια και τις σκανδαλιές που συνήθιζα να παίζω και να κάνω με τους φίλους μου και τα αδέλφια μου.
Ο John Vogel δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Justin Plunkett ενός είδος γλυπτού, μοντέρνου και πρακτικού τραπεζιού που ονομάζεται Love Me Love Me not. Στην πραγματικότητα είναι ένα σύνολο από πλευρικά τραπεζάκια, τα οποία είναι διαθέσιμα ως μεμονωμένα ή ως ένα σύνολο των οκτώ. Το σύνολο των οκτώ δημιουργεί ένα πλήρες σχήμα λουλουδιού σε τραπέζι, ενώ η βάση αποκαλύπτει μια επιφάνεια που μοιάζει με ένα φύλλο ή ένα πέταλο. Ίσως ο καθένας θυμάται την περίοδο που παίρναμε ένα λουλούδι και αφαιρώντας κάθε ένα από τα πέταλά του επαναλαμβάναμε το ίδιο πράγμα:  με αγαπά ή δεν με αγαπά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σας.
    Ενδιαφερομαι για το τραπεζακι με αγαπα δε με αγαπα.Μηπως ξερεται που θα μπορουσα να το βρω.? Ευχαριστω.

    • Δυστυχώς δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχεδιαστή να σας πει που μπορείτε να το προμηθευτήτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.