Σήμερα μετά από αρκετό καιρό θα σας παρουσιάσουμε ακόμη μια όμορφη και πολύ ευκολή στην εφαρμογή τεχνοτροπία. Είναι η Τεχνοτροπία Efecto Microcemento από την Osaka, απομίμηση μπετού, ιδανική για μινιμαλ διακόσμηση. Η τεχνοτροπία αυτή εκτός από το σαλόνι και το καθιστικό σας μπορεί να εφαρμοστεί για μπάνια και κουζίνες όταν περαστεί με  κερί αφού στεγνώσει η επιφάνεια.
Εφαρμογή

Σε μια λεία επιφάνεια εφαρμόστε ένα χέρι με τη χρήση ρολού Sublime Colours  λευκό και αφήστε την να στεγνώσει 8 ώρες. Χρωματίστε την βάση  Microcemento,  και εφαρμόστε το προϊόν με τη χρήση ρολού. Πριν στεγνώσει η επιφάνεια με τη σπάτουλα δημιουργήστε ακανόνιστες,  κορυφογραμμές που θα είναι πολύ έντονες. Αφήστε να στεγνώσει 8 ώρες. Η δεύτερη στρώση εφαρμόζεται πάλι με τη χρήση ρολού, χρησιμοποιώντας λιγότερο υλικό. Με την σπάτουλα αφαιρείτε το πλεονάζον υλικό και κάνετε πιο απαλές τις κορυφογραμμές. Όσο περνάτε περισσότερο την σπάτουλα γίνονται πιο εμφανή τα νερά που δημιουργήσατε στο πρώτο χέρι.
Προαιρετικά, αφού περάσουν οχτώ ώρες και επιφάνεια έχει στεγνώσει, μπορεί να περαστεί η επιφάνεια με κερί Cera Kepi (φυσικό κερί), εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα γυαλίζοντας με ένα ύφασμα και απο μαλλί μερινός, η με σφουγγάρι Ημισελήνου ή με το γάντι τεχνοτροπίας που έχει κοντή τρίχα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε το σίτε της εταιρίας Osaka

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.