Καθώς πλησιάζουν οι μέρες που τελειώνει ο πρώτος διαγωνισμός μας που γίνετε σε συνεργασία με την ArteOsaka, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα μια νέα πανέμορφη τεχνοτροπία της εταιρίας, την Efecto Granito.

Είναι μια νέα Τεχνοτροπία Απομίμησης Γρανίτη, με μεγάλη αντοχή, για εσωτερικούς χώρους. Έτοιμο για χρήση με ένα χέρι, χωρίς αστάρι σε επτά (7) έτοιμες μοναδικές αποχρώσεις. Έχει την δυνατότητα το υλικό αυτό να καλύψει κακοσυντηρημένους τοίχους με ατέλειες ρωγμών και οπών.
Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους,αλλά παράλληλα πολύ μοναδικό προϊόν για σπίτια και προσωπικούς χώρους.

Μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Κατάλληλο για μπάνια,κουζίνες και νεες κατασκευές.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε ένα χέρι Efecto Granito, χωρίς να το διαλύσετε με νερό, με την πλαστική σπάτουλα της OSAKA και αφήστε το να στεγνώσει για 24 ώρες. Εαν κρίνετε απαραίτητο ότι ο τοίχος χρειάζεται αστάρι, μπορείτε να τον ασταρώσετε με το QUARZO BAZE.

Καλυπτικότητα: 1kgr/τετραγωνικό

Ιδανικό για ανακαινήσεις και τοίχους με ατέλειες όπως ρωγμές,ωπές,σπασίματα, κλπ. Μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Κατάλληλο για μπάνια,κουζίνες και νεες κατασκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.