Η τεχνοτροπία ARTECO’ 7, είναι ένα χρώμα αναπνέων με βάση το νερό για εσωτερικούς χώρους που παράγει όμορφα διακοσμητικά εφέ που θυμίζουν αυτά που μπορείτε να βρείτε μέσα σε αρχοντικά που χρονολογούνται από την περίοδο της Αναγέννησης. Είναι ένα εύκολο να εφαρμοστεί υλικό και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για redecorate διαμερισμάτων, studios, διαμερίσματα και άλλα είδη του περιβάλλοντος, δημιουργώντας μοναδικού κύρους διακοσμητικά  τοπία. Η διαδικασία της διακόσμησης απαιτεί την εφαρμογή του PRIMART 600 ως προετοιμασία για τις επιφάνειες στις οποίες επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ARTECO »7, προκειμένου να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στον κατάλογο.
Εφαρμογή: Απλώνουμε δύο στρώσεις από το ειδικό αστάρι για το arteco7 ( ανάλογα αν θα το φτιάξουμε εσωτερικό ή έξωτερικό χώρο) και το αφήνουμε να στεγνώσει 4 ώρες. Έπειτα επιλέγουμε το χρώμα που μας αρέσει απο το χρωματολόγιο  του Arteco7 και φτιάχνουμε την απόχρωση που θα χρησιμοποιήσουμε. Περνάμε την επιφάνεια με το ειδικό πινέλο κάνωντας κυκλικές κινήσεις. Μπορούμε να κάνουμε κάποιες παραλλαγες χρησιμοπιώντας κάποιο stencil για σχέδια πάνω σε αυτό ή και κάποιο αντικε ζελέ για διχρωμία.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε καλύτερα πως να κάνετε αυτή την τεχνοτροπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.