Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου
Αν θέλετε να δώσετε στο χώρο σας μια δροσερή shabby chic πινελιά, ή απλά θέλετε κάτι ελαφρύ και ευάερο για διακόσμηση, το ξάσπρισμα ξύλου είναι η τεχνική που χρειάζεστε. Σήμερα λοιπόν θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να δώσετε στις ξύλινες επιφάνειες σας μια Chic φθαρμένη όψη.

Κάντε αρκετό χώρο για να μπορείτε να εργαστείτε άνετα. Στρώστε υφάσματα ή ναύλον ή χαρτιά και εφημερίδες στο πάτωμα για να το προστατεύσετε. Χρησιμοποιήστε ταινία χάρτινη,  στις άκρες και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια που είναι δίπλα από το σημείο που θέλετε να ωραιοποιείσετε.
Είτε πρόκειται για πατώματα, τοίχους, οροφές ή απλά μια πόρτα, η τεχνική αυτή είναι βασικά η ίδια. Πρώτα απ ‘όλα, αναμίξτε το χρώμα. Το πόσα μέρη νερό με λευκό ακρυλικό χρώμα βαφής ξύλου, εξαρτάται από το πόσο ξασπρισμένο θέλετε να δείτε το ξύλο σας. Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου21Γυαλοχαρτίστε τις ξύλινες επιφάνειες σας καλά και αρχίσετε το βάψιμο τους τους. Πριν ξεκινήσετε να βάψετε ένα ολόκληρο ξύλινο τοίχο, βοηθά να δοκιμάσετε μια μικρή περιοχή.
Δουλέψτε με πίεση την βούρτσας και το σκούπισμα τεχνική, μέχρι να πάρει την εμφάνιση που θέλετε.Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου23 Εφαρμόστε όσες στρώσεις όπως εσείς θέλετε, αν μια δεν είναι αρκετή. Αφαιρέστε το υπερβολικό χρώμα με ένα πανί / παλιά πετσέτα, τρίβοντας τη λευκή βαφή στα νερά του ξύλου, μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφήστε το να στεγνώσει και voila, έχετε το υπέροχο ξασπρισμένο ξύλο σας.
Διαβάστε παρακάτω τα σεμινάρια για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, συμβουλές και κόλπα για να ξασπρίσετε το ξύλο σας με τον καλύτερο τρόπο.
RRD-GBSPE-10471835
RRD-GBSPE-10471835

Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου15 Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου16 Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου17 Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου18 Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου19 Τεχνική ξασπρίσματος ξύλου20

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.