Έχουμε βρεί μερικές υπέροχες ιδέες πλεξίματος με το βραχίονα σε μοτίβα που πρόκειται να σας ενθουσιάσουν. Να είστε βέβαιες ότι θα ξετρελαθήτε μόλις παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό βίντεο που έχουμε για σας σε αυτό το άρθρο παρακάτω.

Κάντε τις όμορφες αυτές δημιουργίες σε μικρό χρόνο, και σε καμία περίπτωση αυτές τις ιδέες μοτίβων πλεξίματος θα θας δυσκολέψουν στο ελάχιστο. Είναι ένα εξαιρετικό DIY που θα αγαπήσετε να δοκιμάσετε και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για βελόνες. Είναι διασκεδαστικό και να είστε σίγουρες ότι θα αγαπήσετε τα αποτελέσματα.

XXL Πλέξιμο: Κουβέρτες, μαξιλάρια από γιγαντιαία νήματα είναι μόδα στη διακόσμηση

 

Έχουμε συμπεριλάβει διάφορα είδη πλεκτών έργων που θα ενθουσιαστήτε για να δοκιμάσετε. Το μόνο πρόβλημα που θα έχετε θα είναι να επεξεργαστείτε ποια θα κάνετε πρώτα.

Εάν είστε νέοι σε αυτήν την πολύ δημοφιλής τεχνική, συνιστούμε να δείτε αυτό το βίντεο από Simply Maggie παρακάτω. Θα σας οδηγήσει στη διαδικασία και θα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα έργα. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναπαραγωγή παραπάνω για να δείτε πώς μπορείτε να μανταρίσετε μια εύκολη κουβέρτα που θα σας αρέσει.

Απίθανα πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης

 

 

 

Tutorial here

Tutorial here

 

Tutorial here

 

Tutorial here

Tutorial here

 

Tutorial here

 

Creditts: thewhoot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.