Όταν γυρνάτε σπίτι μετά από μια σκληρή μέρα στη δουλειά, μερικές φορές είναι απαραίτητο να χαλαρώσετε με ένα ωραίο ποτό ή κοκτέιλ στο δικό σας σπιτικά σχεδιασμένο μπαρ , ενώ κάθεστε σε ένα ωραίο άνετο καναπέ. Φανταστείτε ότι κάθεστε σε ένα μεγάλο δερμάτινο καναπέ , πίνοντας ένα ωραίο μαρτίνι.
Για μερικούς ανθρώπους, αυτός ο τρόπος ζωής δεν μπορεί να είναι μια πραγματικότητα. Μπορείτε, ωστόσο, να πάρετε την ιδέα μπαρ για το σπίτι σας για πολλές άλλες δραστηριότητες μέσα στο σπίτι σας, σαν διασκέδαση των φιλοξενουμένων, ή απλά να έχετε μια ωραία συζήτηση με ένα συνάδελφό σας ή  τους συγγενείς που τυχαίνει να σας επισκέπτονται.
Σχεδιάζοντας ένα μπαρ στο σπίτι είναι σαν το σχεδιασμό ενός σπιτιού. Θα χρειαστεί να πάρει την κατάλληλη θέση, να πάρει τα κατάλληλα υλικά, και να διακοσμηθεί με τα κατάλληλα σκεύη και έπιπλα. Δεν έχει τόση σημασία αν είστε βαρύς πότης ή όχι, επειδή ένα μπαρ σπίτι μπορεί απλώς να χρησιμεύσει και ως απλή διακόσμηση του σπιτιού, αν θέλετε να είναι έτσι.
Όπως και τα σχέδια για ένα σπίτι, έτσι και ένα σχέδιο μπαρ στο σπίτι μπορεί να είναι τόσο πολύπλοκο ή τόσο απλό όσο η προσωπικότητα του ιδιοκτήτη. Εξελιγμένα σχέδια είναι, φυσικά, που έχουν ανάγκη από περισσότερη χρηματοδότηση. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις φυσικά, εάν θέλετε ένα σχέδιο μπαρ σπίτι που θα είναι ταυτόχρονα κομψή και μέσα στο φάσμα του προϋπολογισμού σας.
Υπάρχουν πολλά σχέδια μπαρ σπιτιού που μπορεί να είναι η τέλεια ιδέα για το σπίτι σας. Οι παρακάτω εικόνες από μπαρ χρησιμοποιούν την ικανότητά από τους καλύτερους σχεδιαστές σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά του ιδιοκτήτη για τη δημιουργία εκλεπτυσμένο σε σχεδιασμό μπαρ σπιτιού που δεν εξυπηρετεί μόνο το σκοπό του ως ένα μέρος για να έχετε μια γουλιά ποτό, αλλά και ένα μέρος που μπορείτε να καυχηθείτε στους φίλους σας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σας,

    πολύ ωραίο το μπαρ νούμερο 17. Εξαιρετικό.

    Πού μπορεί να το παραγγείλει κάποιος;

    • Γεια σας,χαίρομε που σας άρεσε το άρθρο και βρήκατε το μπαρ αυτό ενδιαφέρον…δυστυχώς δεν ξέρω αν πουλιέτε κάπου στην Ελλάδα,μπορείτε όμως να δείξετε το σχέδιο σε κάποιο κατασκευαστή ή μαραγκό και να σας κάνει κάτι αντίστοιχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.