Όταν η διακόσμηση κοκκινίζει , μια μυρωδιά της φράουλας, μια πικάντικη διάθεση και το πάθος του κόσμου ξυπνούν μέσα μας. Αδύνατο να μείνει κανείς ασυγκίνητος από το χρώμα της φωτιάς, της όρεξης, του διαβολικού χαμόγελου  και της λαμπερής πινελιάς. Αν το κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα σας, εμείς σας παρουσιάζουμε εδώ όλες τις καλές ιδέες για να μπορέσετε να το εντάξετε στην εσωτερική διακόσμηση σας. Εντυπωσιακό το πνεύμα του το οποίο θα ενισχύσει κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας. Στο καθιστικό, ένας κόκκινος τοίχος, ένας κόκκινος καναπές ή ένα κόκκινο χαλί που συνδυάζονται με λευκά έπιπλα στη διακόσμηση δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ψάχνετε για ένα λαμπερό περιβάλλον κρεβατοκάμαρας; Αποφύγετε πάρα πολύ ζωηρά χρώματα, βάψτε το υπνοδωμάτιο σε τόνο κόκκινου φραγκοστάφυλου για μια νέα, σοφιστικέ και ελκυστική εμφάνιση.
Τολμήστε να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με κόκκινο χρώμα. Είναι πολύ της μόδας και φαίνεται τόσο κομψό. Σε έπιπλα ή στους τοίχους, το κόκκινο δίνει  πάντα μια καταπληκτική εμφάνιση σε κάθε σύγχρονη κουζίνα. Για να μαλακώσουμε τη δυναμική εμφάνιση  ενός φωτεινού κόκκινου στην διακόσμηση της κουζίνας,το συνδυάζουμε  με άλλο απλό χρώμα όπως το γκρι, μαύρο, άσπρο, εκτός αν ψάχνετε για μια πιο pop διακόσμηση κουζίνας. Σε αυτή την περίπτωση  πάει με ένα άλλο έντονο χρώμα, όπως κίτρινο, για παράδειγμα. Ακόμη και η βεράντα αγαπά το κόκκινο. Με μικρές πινελιές κόκκινου, όπως το ντύσιμο του τραπεζιού με ένα ωραίο  πικάντικο χρώμα, το γεύμα κάτω από τον ήλιο θα είναι εορταστικό! Το μπάνιο δεν μπορεί να στερείται το κόκκινο στη διακόσμηση, αλλά να είστε προσεκτικοί και να το χρησιμοποιήσετε ομαλά. Πάντα συνδυάζετε ένα κόκκινο στη διακόσμηση του μπάνιου με άλλο χρώμα (κατά προτίμηση σκούρο) για να ηρεμήσει την ισχυρή επίδραση του έντονου κόκκινο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.