Οι κήποι με βράχια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσθέσετε μοναδικά σχήματα και υφές  στο τοπίο σας που δίνουν μια φυσική αίσθηση στο κατώφλι σας. Ο συνδυασμός των φυτών βράχων, και λουλουδιών είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να ενισχύσετε την ομορφιά και τον σχεδιασμό του βραχόκηπου σας.

Οι βραχόκηποι είναι δημιουργικές αναπαραστάσεις, εντυπωσιακών ορεινών σκηνών που μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά ακριβώς έξω από το σπίτι σας.Τα διάφορα φυτά, λουλούδια και βότανα θα συμπληρώσουν και θα εμπλουτίσουν την ουδέτερη, ηρεμία και το διαχρονικό περιβάλλον που δημιουργείται από βράχους σε κήπους.

Όμορφοι βραχόκηποι είναι πολύ ελκυστικοί όταν ταιριάζουν αρμονικά στην πίσω αυλή, ή τον κήπο του σπιτιού σας. Η όμορφη σχεδίαση ενός βραχόκηπου είναι μια τέχνη, έτσι ώστε ένας αρχάριος να πρέπει να μάθει τα βασικά για το πώς να σχεδιάσει ένα κήπο με φυτά πέτρες και λουλούδια.

Στις παραπάνω εικόνες που μαζέψαμε για σας ελπίζουμε να βρείτε την έμπνευση για να ξεκινήσετε και τον δικό σας βραχόκηπο.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Η Αουμπρέτια (Aubrieta deltoidea) είναι ιδανικό φυτό για βραχόκηπους και λόγω της πυκνής της ανθοφορίας, χρησιμοποιείται […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.